Söndag!

Vilken härlig söndag må jag säga:) härligt väder,man kan verkligen inte klaga! Idag har vi hunnit med både det ena och det andra! I morse bakade jag mockarrutor ( har fått bak-nojja) vill bunkra upp lite inför bebis ankomst för vi kommer väl ha några nyfikna på besök då och då,så då vill man ha något smaskigt att bjuda på:) Efter bakningen åt vi frukost och gjorde oss iordning för att åka och möta upp en kille på tågstation som köpte vårat högtalarsystem som vi la upp på blocket igår kväll,så det gick verkligen snabbt att få det sålt:):) Sen var vi på MIO och på stan och gjorde lite ärenden innan vi åkte hemåt igen. Vi har även haft Jill och Rikard på besök hos oss på en fika/promenad:)Dom har också köpt hus här i smedby så om 3 veckor blir de också smedbybor:) Vi gick förbi deras hus när vi var ute på promenad förut.Jätte fint och det ska bli så spännande att få se inne i huset när de flyttat in tycker jag:) resten av den här söndagen kommer spenderas på allra skönaste sätt,nämligen i soffan framför någon bra film eller serie.Bara slappa helt enkelt. Hoppas du också haft en mysig söndag:) 

En vecka kvar.

Idag är det exakt 1 vecka kvar innan det stora datumet för BF är här:) antingen kommer han innan eller så ligger han och gottar sig där inne lite längre:) vi får se! Jag är verkligen taggad och ser fram emot förlossningen.Jag är väl medveten om att förlossningen inte kommer att vara en dans på rosor och att det kommer att göra ont som bara den,men jag hoppas och tror att det kommer vara en helt otrolig upplevelse och det är verkligen häftigt att kroppen är gjord för att klara av en förlossning.Jag är även medveten om att det inte alltid blir som man tänkt sig,men just nu vill jag bara gå in med inställningen att jag kommer klara det galant.Sen får man ta det som det kommer.Jag kommer iaf ha världens bästa stöd med mig av Henke och jag tror nog inte att det är så himla lätt att vara den som står brevid heller.Det måste vara jätte jobbigt att se den man älskar ligga och han ont av värkarna mm.Men jag tror vi kommer klara det bra tillsammans:) så till er som fött barn och som läser min blogg så tar jag mer än gärna emot tips och råd ang förlossningen. Tänk att när som helst så blir H och jag föräldrar,obeskrivligt och underbar känsla <3 

Skruttunge!

Kom ut nu Nils! Mamma och pappa längtar efter dig <3 8 dagar kvar till BF i morgon (fredag) men vi tycker att du ska komma nu!! Vill veta hur du ser ut,och vem du är som legat i min mage och jäst så länge nu. Älskade unge.


Nu är vi redo!!

Idag har Henke och jag hämtat ut barnvagnen och bilbarnstolen på Babyproffsen:) Vi köpte en Brio smile vagn som vi beställde redan i maj månad eftersom leveranstiden var väldigt lång!Det är sitt/liggdel till vagnen,sedan bilbarnstol med adapter så man bara klickar fast stolen i bilen,väldigt smidigt och bra:) Åkpåse till vagnen,regnskydd och skötväska.Så nu plutten är vi mer än redo på att du ska komma <3 vi passade även på att handla 3 nya bebisplagg till plutten på HM,super söta.(bilden nedan) Vagnen tänkte jag visa i morgon eller senare i veckan när vi satt ihop den helt.Men nu är jag helt slut efter en mkt trevlig kväll hos mina föräldrar där det bjöds på god mat och trevligt sällskap.Så sov så gott:)




I väntan på dig <3

Nu längtar vi mer än någonsin både jag och Henke att vår prins ska komma till världen:) vi vill att du ska komma nu! Jag har under de 2 senaste dagarna haft en del sammandragningar och värk i nedre delen av magen och bak i ryggen (förvärkar!?) Jag vet att det inte behöver betyda att han vill komma ut än för det är vanligt med förvärkar även flera veckor innan de små liven vill ut.Men jag önskar och hoppas att det ska sätta igång nu på riktigt så att vi äntligen får träffa vår son och gosa massa massa:) i morgon ska jag på mitt näst sista besök hos barnmorskan och då hoppas jag att han är fixerad vilket hon förra gången sa att hon trodde att han borde vara den här gången eftersom han låg väldigt långt ner i bäckenet senast jag var där och han då höll på att fixeras.Men vi får se,de små liven gör lite som de själva vill:) På lördag (om 2 dagar) är det exakt 2 veckor kvar tills jag gått 40 fulla veckor,helt galet för jag tycker det har gått jätte snabbt.Så nu kan han ju faktiskt komma när som helst ( men det är lika bra att vara inställd på att gå över). Iaf så packade H och jag BB väskan idag,vi la ner små söta kläder som han ska ha,kameran och lite andra grejer som är bra att ha med sig.Vi bäddade även klart i spjälsängen så den är redo:):) Det känns så himla stort men också overkligt att vi snart blir föräldrar till någon som vi längtat efter länge nu.Jag kan bara föreställa mig hur det kommer att kännas när jag får upp honom på mitt bröst när jag ligger där på förlossningen.Bara tanken gör mig tårögd av lycka och värme.Jag ska bli mamma och Henke pappa,obeskrivligt!!! År 2013 har varit ett väldigt speciellt och bra år för oss:)Vi fick det efterlängtade plusset på Stickan och väntar nu på dig,vi sålde lägenheten och fick väldigt bra betalt för den!Vi köpte ett jätte fint radhus i Smedby där vi stormtrivs och där vi känner oss mer än hemma. Och i början av nästa år (27/1-2014) firar Henke och jag 8 år tillsammans och det känns också helt sjukt.Tänk att vi varit tillsammans så länge och att vi aldrig under den tiden tvekat på att vi vill vara med varandra.Snarare tvärtom,vi vill vara med varann för all framtid:) när jag är 28 år så firar vi 10 år tillsammans och då jäklar tänker jag minsann också heta Bjurbäck i efternamn;) Camilla Bjurbäck låter väl fint?Eller vad säger ni hehe?! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite bok innan det är dags att sova.Sov gott på er! 

Gravid fotografering!

Tack snälla bror för att du fotade mig,Henke och magen i helgen:) många av bilderna ska framkallas och sättas in i en fotobok! Snart är vår plutt här så dessa bilder kommer va ett minne från när du låg i magen.Åhh vad vi är galet lyckliga över att du snart är här lilla hjärtat <3




Fotografering!

Idag har Henke och jag blivit fotade med lille "stora" magen hehe:) fotografen är min kära lillebror som är grym på foto och som dessutom har en mkt bra kamera.Det blev både ute/innebilder! Bjussar på en bild på mig,tyvär är den väldigt suddig då jag fotade med min iPhone på en bild i kameran.En del bilder ska vi ha i svart vitt och de andra i förg. På tal om något helt annat så satte vi upp vimplar/hyllor i barnrummet idag,super fint blev det:) Nu blir det film mys med Henke och brorsan!!





Fredag och helg:)

Så himla underbart med fredag:) älskart!! Har hunnit med en hel del idag känns det som!Efter jobbet gick jag ner på stan med Lina och gjorde lite ärenden innan jag tog bussen hem.När jag väl var hemma började jag fixa på framsidan,rensa ogräs mellan plattorna är inte det roligaste men det behövdes och det blev finnemang:D Sen fick vi upp en lykta på väggen brevid ytterdörren som kommer att tändas en hel del nu under höst/vintern. Vi hängde även upp en lykta på baksidan och fick upp blommlådorna där jag nu satt ljung i,så nu är det höstigt och fint även där. Resten av kvällen kommer att spenderas i soffan med min älskling.Vi ska se film och bara mysa.Det är bäst att passa på nu innan vår skatt kommer till världen:) I morgon har jag exakt 3 veckor kvar till BF och det känns helt galet! Vi får väl se om han väljer att titta ut innan eller om han kommer ligga där i magen och götta sig längre än vad vi vill hehe.Oavsett vad så är det verkligen nära nu:):) och eftersom han verkligen kan komma när som helst nu så ska Henke,jag och magen bli fotade i morgon:) Kul att få lite fina gravid bilder som minnen och förhoppningsvis kanske någon bild kommer upp på väggen sen i barnrummet. Men nu blir det fredagsmys!




Onsdag 4/9-13

Skönt att dagarna går snabbt! Och denna vecka går det extra snabbt tycker jag då Lina har börjat sin anställning hos oss ( Hon ska jobba för mig när jag är mammaledig) Så hon ska jobba med mig nu mina sista veckor innan jag går hem,och det är jätte kul tycker jag:)
Ikväll ska det bli "tisdagsklubb" fast det är ju onsdag hehe,vi bytte dag:) Då kommer Elin,Anna och Julia hem till mig för att se mitt nya hem såklart och för att äta lite mat och umgås:) Jag tänkte bjuda på västerbottenpaj,räkor,sallda och lite vitlöksbröd (så nästan kräftskiva kan man säga fast utan kräftor hehe) Jag ska nämligen på kräftskiva på lördag så jag ville inte gå all in idag hehe. Mysigt och trevligt kommer det garanterat att bli ialla fall.
Nu är det bara 2 (eller ja 1,5 arbetsdagar kvar) denna vecka innan det är helg igen :D På fredag får vi middagsgäster hemma igen.Då kommer Ante och Johanna,vi har inte setts på länge så det ska verkligen bli super trevligt.Och vi bor ju nästan grannar nu igen kan man säga:) Eller inte grannar men nästan i samma kvarter iaf.Smedby it is :D
Jag ska även träffa en gammal klasskompis på fredag förmiddag efter jobbet.Nämligen Madde som jag gick i samma klass med på De Geer,kommer bli sjukt kul att ses eftersom vi inte träffats på jätte många år då hon inte bor i Norrköping längre.Hon har både hunnit att gifta sig och fått en liten dotter:) Så det ska bli jätte trevligt att träffa henne och höra lite om vad hon gör nu för tiden och att få träffa hennes lilla dotter som är omkring året.
Helgen fortsätter med kräftskiva på lördagen hos goa vänner (Camilla och fredrik) tillsammans med Rikard och Jill.Camilla och Fredda har köpt hus straxt utanför Linköping och vi har inte hunnit vara där än så det ska bli spännande att se hur de bor.
/Camilla
 
 

RSS 2.0