Fredagsmys!

Härligt med fredag! Henke och jag har varit på gymet och kört ett pass idag,blev en tur på crosstrainern också:) MEN det gjorde nog inte så mkt nytta idag tyvär för vi har unnat oss en riktigt god middag:) lovade ju även att visa bilder på lyktorna jag köpte idag som nu hänger i köket och ger mysfaktor:) visst blev det fint?


Kyla.

Nu börjar det bli riktigt kallt ute,men det är mysigt tycker jag:) Snart får jag ta fram min älskade dunjacka!
Morgonen började inte så kanon.
2 av mina kollegor är inte här idag,Carro är alltid ledig på fredagar och Alex är i linköping för jobb.
Så det skulle bara vara Anders (chefen) och jag idag.
En av våra elever har uppkörning idag och hon skulle köra med Anders innan! Men Anders mådde inte alls bra,han gjorde ett mindre ingrepp hos en läkare idag så han var både febrig och hade ont så han blev inte långvarig.
Så stakars eleven får åka med mig till Trafikverket där jag får vänta och hålla tummarna för att provet ska gå bra för henne ändå.
Så himla härligt med fredag hörrni,jobbar fram till kl 13:00 sen ska jag förbi stan och köpa 4 minilyktor som ska hängas upp i köket nu till jul (ni ska få se bild så klart) sen ska jag hem till mannen,han jobbar hemifrån idag:)
Det behöver städas där hemma för imorrn får vi ju finbesök av mina kollegor.Tänkte även hinna med ett pass på gymet,jag siktar ju på Hulken nu vet ni;)
Ikväll tänker jag laga nån smarrig middag och bara njuta tillsammans med världens bästa sambo:)
Vi firar ju faktiskt snart 7 år tillsammans! Den 27/1 för 7 år sen blev vi ett par och jag måste säga att vi bara får det bättre och bättre:) är så tacksam över att jag träffade just dig <3
Vi har hunnit med så mkt tillsammans,resor,köpt lägenhet,bil,mm mm. Jag har faktiskt gjort det jag vill göra så nu är det väl mer familjelivet som man längtar efter i framtiden:) Henke kommer att bli världens bästa pappa den dagen vi får barn för han är så lugn,genomsnäll och bäst!!
Och jag kommer bli världens bästa mami så klart:)
Någon annan som ska göra nåt kul till helgen? Har ni börjat med julklapparna än? Jag måste fasiken ta och börja med det! har inte köpt en ända klapp än,ovanligt nog! brukar annars vara rätt tidig med sånt.
Det är så svårt att komma på vad man ska köpa.
Jag vet ju knappt vad jag själv önskar mig hehe.
Nu back to work!
 
/Ciao
 
 

Its all for Christmas:)

Kunde inte hålla mig längre! Julstjärna/staken åkte fram samt belysningen på balkongen:) myyyyysigt:)


Att komma i stämning....

Ok jag ska erkänna att jag mer och mer börjar bli sugen på att julpynta:) Är som sagt inte jätte mkt för tomtar och annat krimskrams men julbelysning är ju alltid mysigt:)
Så ikväll ska jag nog sätta upp ljusslingan på balkongen (eller Henke rättare sagt) Och imorrn kväll kanske julstjärnorna åker fram i fönstren:) Så fort man fick en skymt av lite snö så infann sig julkänslan alltmer! Nu nästan längtar jag lite tills man bakar massa julgodis (gjorde saffranskaka igår) och att få sätta på härlig julmusik:) lovely.
Det bästa med den här julen är ju såklart att man kommer få vara så mkt ledig!Jag kommer att vara ledig 16 dagar i sträck,galet skönt.
 
 
 

Weet!

Varför måste det regna konstant! Hur mkt vatten finns det egentligen??
Hoppas det blir kallt (vilket det ska bli till helgen) och att det kommer massa vitt från luften istället för en massa vatten.Det skulle vara så mysigt med lite snö,right?
Igår kväll efter jobbet körde jag mitt första afro-pass på Factory Fitness.
Jag har ju varit på afro massa gånger innan men endast på friskis och svettis,och jag tyckte det var jätte kul på nya gymet:)
Egentligen hade jag ingen lust alls att gå och träna igår för jag var trött och hungrig efter jobbet,men när jag väl tagit mig till gymet och passet började så kändes det så jäkla skönt:) man blir så pepp av musiken och alla runtomkring:) Svettigt var det men så roligt,så jag ska absolut fortsätta gå på det passet på tisdagar.
Henke och Rikard tränade på gumet och byggde upp sina muskler,så Jill snart kommer vi ha riktiga män;) hehe.
På fredag ska jag gyma med pappsen igen:) Det är riktigt skönt att träna på fredagar efter jobbet,man känner att man inleder helgen på ett nyttigt sätt.
På lördag däremot kommer jag nog inte vara så nyttig för då kommer mina två kollegor Alexander och Carro med deras respektive hem till H och mig:)
Vi ska köpa libanesisk mat på MEZE och dricka lite vin:) kul!
Men jag får kompensera upp det på söndagen med lite Bodypump:)
Man kanske borde ta och gå en julklappsrunda på stan på lördag också,för nu är det som sagt inte långt kvar till tomten kommer.
I helgen ska jag även julpynta lite hemma:) Egentligen är jag inte alls speciellt mkt för att julpynta,men julstjärnor/ljusstakar måste ju själsklart upp i fönstren till första advent på söndag:) Kanske att jag till och med tar upp julgranen i år! Det är värt att fundera på iaf.
Jag har fuskat lite och börjat här på jobbet redan.Igår satte jag upp en julstjärna i fönstret i vårt personalrum,så nu är det så mysigt:)  Det är bara saffransbullarna och glöggen som saknas:) Lite julmusik med!
Avslutar inlägget med att säga snälla tomten,gör så att det kommer lite snö snart!
 
 
 
 

P.s

Såg att tand-bilderna kom i fel ordning men jag antar att ni fattar att den understa bilden är före behandlingen och den översta efter!!


Härlig helg :)

Har haft en toppen helg med dop och tjejmiddag hos mig i lördags:) idag har H och jag gått på stan med bror och Julia och sedan åkte vi hem till mamma och pappa och firade lille-brorsan som fyller 19 år idag.nu är vi hemma igen och ska bara ta det lugnt.kanske se nån film och bara mysa:) tänkte passa på att visa för/efterbilder på tandblekningen som jag gjort.jag har fortfarande 2 dagar kvar av behandlingen men när jag ser på bilderna som jag tagit så ser man faktiskt att det blivit skillnad:) det är ju inte så att de är kritvita/onaturligt vita nu utan de har blekts till en naturlig nyans och som känns fräsch.lite skillnad är det allt eller hur?


Just det.

Kom på att ni inte fått sett bilder på pinnstolarna som jag köpte för ett tag sen.just nu är de trä-färgade som ni ser men tanken är väl att de så småningom ska bli vita,men det får bli vid ett senare tillfälle:)


Med dunder och brak!

Hallååååååååååå där:) Hoppas allt är bra med mina läsare,för ja jag har faktiskt några stycken med ni är väldigt dåliga på en lämna en liten rad (som alltid uppskattas om den finns där).
Jag säger väl som vanligt då! Fredag imorrn igen,REDAN :D veckorna får verkligen i raket fart.
Så från och med måndag så jobbar man alltså 4 veckor till innan det är dags för 16 dagars ledighet,gött alltså:)
Vill passa på att tacka Evin ännu en gång för gårdagen,det var jätte jätte kul att ses och prata igenom gamla minnen,för vi har varit med om en hel del tillsammans:) och nu är vi plötsligt 2 vuxna människor som bor på 2 helt olika platser.Då känns det extra kul att vi ändå har lite kontakt med varann:) Och som vi sa igår,nu behöver det ju inte gå 2-3 år innan vi ses igen hehe.
Ikväll ska jag gå och träna,wihooo:) Första gången på över ett år,så ja ni kan ju tänka er hur min kropp kommer att kännas i morgon.Pain pain pain,men jag ska ändå träna en stund i morgon med tillsammans med lilla pappsen.
Ikväll blir det Core och i morgon ska vi gyma! Så snart heter jag inte Camilla längre utan då är det HULKEN som kommer ;) dock inte i den gröna nyansen.
Jobbar som vanligt mellan 9-13 i morgon.Ända sen jag ändrade mina arbetstider så är fredagarna faktiskt riktigt sköna att jobba,tiden bara springer iväg och det känns som att man får en extra dag på helgen när man jobbar så få timmar,så jag ska absolut inte klaga!!!
Ni som läser bloggen vet ju redan att det blir dop och födelsedags kalas för min del i helgen:) Men nu har jag även bestämt en date med Jill hemma hos mig på lördag kväll medans grabbarna ska ha pokerkväll.
Så det blir nog en bit mat framför "Så mycket bättre" som enligt mig är riktigt bra shit!
Nästa helg får det nog bli att börja inhandla julklappar,för snart är julafton här minsann.
Frågan är bara vad man ska köpa!? Tack Sara för tipsen som du skrev:) Presentkorg lät inte helt fel faktiskt.
Ha en fin kväll med er godingar:)
 
/HULKEN
 
 

Tack min vän.

Har haft en super mysig kväll med Evin på restaurang Indra.bästa sällskapet och god mat! Man kan inte begära mer.men nu ska jag sova för jag är sååå trött.God natt


All or nothing.

Hej söta ni:) Hoppas att ni mår bra där ute! Själv mår jag toppen.
Ser verkligen fram emot ikväll för då ska jag träffa Evin som är en gammal klass-kamrat och vi har inte setts på säkert 2-3 år för hon bor numera i Kalmar.
Men hennes familj bor här så hon är här för att hälsa på dom.
Vi ska ut och äta och ta igen alla år som vi missat med varann hehe,ne vars! Men vi lär ha en hel del att prata om skulle jag tro:) Jag tycker som sagt det ska bli riktigt skoj,för vi var väldigt tajta under skoltiden:)
Annars har det inte hänt så mkt i veckan,men i helgen blir det både dop och födelsedagskalas!
Det är lilla Lova som ska döpas på lördag,det ser jag också fram emot:)
Jag har ju köpt träningskort nu,men har dessväre inte hunnit med att träna än pga att det kommit saker ivägen hela tiden,MEN i morgon ska jag köra mitt premiär pass på över 1 år :) det ska bli härligt! Core blir det då.
Och på fredag ska jag troligtvis gå och träna med pappsen efter att jag träffat Cilla en stund:)
På lördag hinner jag inte pga dop kl 13:00 men på söndag får det nog bli ett pass innan det är dags att fira lillebrorsan som inte är så liten längre,han fyller 19 år.Förstår inte var tiden tar vägen,han är ju för fasiken vuxen nu..Min lilla pluttis bror :D
Föresten,fattar ni att det är första advent redan nästa vecka? Hur sjukt är inte det?
Men lite mysigt ska det allt bli att sätta upp ljusstakar/stjärnor i fönstren.MEN det är även lika skönt sen när man får plocka bort det efter nyår.
Funderar även på om man kanske skulle ha julgran i år! En liten söt puttenutte gran kanske:) Får se vad mannen där hemma tycker först bara:) Tror nämligen det skulle se så fint ut med en söt lite gran i hörnet intill vår nya vita panellvägg i vardagsrummet:) Riktig julkänsla minsann!!
Och jag hoppas faktiskt att det kommer lite snö inom kort.Kanske inte just precis på minuten men om någon vecka eller två,mysigt är det ju allt,eller hur??
Får passa på att säga grattis till Bror och julia som köpt sig en sprillans ny bil också:) Nya Golfen blev det men dom får den ej förren i februari:) Härligt med egen bil.
Vi köpte en helt ny bil i somras och är super nöjda! Jag älskar vår fina KIA <3
Ha en toppen dag!
 
//Camilla
 
 
 
 
 

Italy-2012

Ja ni,det blev en riktig bildbomb:) som ni säkert ser så var resan sjukt underbar.längtar tillbaka massa!!


Italy-2012


Italy-2012


Italy-2012


Italy-2012


Italy-2012


Italy-2012

Tänkte bjussa på lite mer pics som jag tagit med mobilen när vi var i Italien:)


Tips någon!?

Ja som ni alla vet så närmar sig julen med STORA steg :)
Och då ska det inhandlas julklappar.
Jag vill jätte gärna ha lite julklappstips från er som har nåt bra :)
Vad ska man köpa till svärföräldrarna? Sambons bror och sambon?? Det är ju alltd lättare att köpa till sin egen familj..så som sagt,kom gärna med lite tips:)
Idag hämtade jag ut mina tandblekningsgrejer hos tandläkaren,så ikväll börjar proceduren.
För er som undrar vad det kostar att göra detta så ligger det på 2 900 kr (jag trodde faktiskt att det skulle vara dyrare). Man vet ju aldrig hur resultatet blir,men jag hoppas verkligen att man kommer se skillnad annars jäkla :)
Jag ska tillbaka till tandläkaren efter 10 dagars användning så ska vi se hur resultatet blivit.Spännande.
Jag som är en sucker för både kaffe och rödvin får nog tänka mg lite för sen,annars blir nog tänderna lätt missfärgade igen tyvär.
Man kan göra om proceduren om något år om man vill,men då har man redan skenor efter sina egna tänder så då antar jag att det blir lie billigare.
 
Visst är de väl underbart att det är fredag  morgon? :D Då ska jag äntligen se Breaking dawn part 2 med Carrooooo :)
Men ikväll blir de med super trevligt för jag ska träffa Anna,Julia oh Sara efter jobbet på Munken.
Vi ska käka lite,dricka ett glas vin (passar på innan blekningen hehe)
Egentligen skulle jag baa träffa Anna men det är alltid kul när fler hänger på :) Man måste ta vara på sina vänner tycker jag..Jag förstår inte personer som bara är hemma med sambon varje dag och i princip aldrig träffar sina vänner längre,det är så tråkigt med vänner som man bestämmer saker med,men som sedan alltid bangar ur..det blir man ledsen över.
Men istället för att störa sig på sånt så tycker ja att man ska strunta i att lägga energi på dom och istället lägga sin energi på de vänner som faktiskt har ett behov av att ses,för alla har ju faktiskt inte det och det får man ju acceptera:)
Det ska tydligen vaa nåt band som spelar på Munke ikväll så jag hoppas det finns några platser lediga till oss:)
Nu är det dags för kafferast med kollegorna piff,puff och yrbollen ;)
 
Hej svejs!
 
 
 
 
 
 
 

Winter is near...

Herregud,jag kan inte släppa det faktum att det snart är Jul/Vinter..Det här året har gått riktigt fort.
Hoppas att det kommer lite snö snart som lyser upp mörkret om kvällarna:) För nu är det verkligen kolsvart när an cyklar hem från jobbet om dagarna!
På tal om något helt annat så har jag ÄNTLIGEN fått e ny dator på jobbet :D Överlycklig,och idag ska jag få en ny skrivare/kopiator..Då ska ni veta att jag kämpat för detta i 1,5 år och äntligen händer det :) Så nu är det lite roligare att jobba när man har en dator som inte är lika seg som en snigel..eller ja t o  m segare.. Så Hallelijja för det.
Veckan har hittils bestått av jobb,kalas, och en date med Jill igår kväll:) Vi fkade på Brödernas och det var super kul att ses:)
Idag längar jag mest till att klockan ska bli 18:20 för då ligger jag hos Massören:) Jag går regelbundet dit men nu känner jag att ag varit lite extra stel så det kommer sitta fin fint med massage.
 
Och så är det redan torsdag i morgon,då blir det att gå upp tidigt och pallra sig iväg till tandläkare igen.
Jag ska hämta ut mina skenor och blekningen ( Jag ska göra tandblekning) Ska bli spännande att se hur resultatet blir:)
Kvällen kommer avslutas med Anna på Munken:) Det är så härligt att ses mitt i veckan,man förgyller vardagen då tycker jag.Och det är alltid lika kul att träffa Anna.
 På fredag ska jag och mina kära kollega Carro gå på bio och se Breaking dawn del 2 (twillight) vi längar ihjäl oss:) Man blir helt beroende av de filmerna,så himla bra:) Så denna vecka är jag fullbokad.Men i helgen ska jag njuta av min ledighet och göra nåt skoj tillsammans med sambon där hemma:) Vi ska nog åka en sväng till lille farmor och visa lite bilder från resan.Sen ska jag nog träna lör/sön.Har inte hunnit med den den här veckan än eftersom jag varit/är uppbokad.
Men från och med i helgen ska jag försöka träna 3-4 ggr i veckan iaf:) Min pappa tränar också där så jag,pappa och Henke kan träna tillsammas ibland:)
 
//Camilla
 
 
 
 
 

Söndagsmorgon.

Det är så härligt med en god frukost framför Nyhetsmorgon i soffan:) idag kunde jag även sova ut på morgonen så nu är jag utvilad:) framåt 12 tiden ska vi åka och hämta upp min bror och sen drar vi till mamma och pappa för att fira farsdag.vi blir bjudna på middag där idag.mormor och morfar kommer också.men nu ska jag njuta av min frukost först.föresten igår köpte jag träningskort så nu jäklar :D


Lördag!

Nu har vi varit iväg på kalas.kom precis hem igen mätta och belåtna.kvällen fortsätter med världens bästa program (Så mycket bättre) trevlig kväll:)


Why?

Varför kan man aldrig sova när man får??!! Det är lördag och jag hade tänkt sova till minst kl 9.men nej nej,mina grön-blå ögon slogs upp redan kl 8.och nu har jag legat och vridit och vänt på mig länge så nu ger jag upp.H ligger och snarkar som en gris här breve,han har INGA som helst problem att sova minsann😄


Fredagskväll.

Vi har ätit lite god mat och nu slöar vi i soffan och ser på X factor.blir en riktigt skön hemmakväll.det gick bra hos tandläkaren men det blev DYRT!!! Fy fan vad dom kan ta betalt.för en vanlig undersökning och borttagning av lite tandsten fick jag betala straxt över 900 kr.rena rånet:( jag har under de senaste 2 åren funderat på att bleka mina tänder så jag pratade med tandsköterskan om det.och vet ni vad? Jag bestämde mig för att göra det så hon gjorde avtryck av mina tänder till skenor som jag ska ha på nätterna under en veckas tid när jag ska bleka dom.jag ska tillbaka på torsdag och hämta ut skenorna och blekningen:) hoppas dom blir fina😄Då kommer jag gå runt med ett bländande leende sen:) det kostade en liten slant men det hoppas jag det är värt! Jag var även i H klippte mig efteråt.håret blev en aning kortare än jag tänkt mig så det känns lite ovant.men om några dagar känner jag mig nog mer bekväm i det:) tog en lunch med mamma på stan också och då shoppade vi lite till henne och lillebrorsan.vinterjackor till båda.nu ska jag se klart X factor och njuta av att det är helg!!!!


Fredag!!!!!

Härlig morgon med SOL:) vad tycks om min nya kappa från Italien?? I love it!


Hej min vän:)

Hoppas allt är bra med dig!?
Med mig är det bara fint,lite trött bara (ovanligt) ;) Hösten gör mig verkligen trött och slö,antar att det är fler än jag som känner så.
Vet att jag precis kom hem från en underbar resa,men jag skulle verkligen inte ha något att åka bort till att varmare land igen runt jul/nyår för då kommer jag vara ledig i 2 veckor:) Det skulle sitta sååå fint!!
Men det finns mer än det som jag verkligen längtar efter just nu!
Det är kolsvart när man vaknar på morgonen,och när jag ska cykla hem från jobbet är det också kolsvart,dagarna bara försvinner.. Ändå så tycker jag att veckorna går snabbt!
I morgon är det redan fredag,och nyss var det måndag.Tick tack tick tack...tiden rullar på,till en oändlighet ibland.
Man har inte så mkt ork eller lust om dagarna att göra saker efter jobbet,man vill bara hem och gosa ner sig i soffan och kramas med världens bästa H <3
Men ikväll ska jag träffa tjejorna för lite kvällsmat och tjejsnack:) Det ser jag fram emot.
Man behöver saker att se fram emot för att orka med vardagen,jag behöver iaf det.
Nu ser jag tex fram emot ledigheten vid jul/nyår..då ska jag se till att H och jag hittar på nåt skoj:) Och så hoppas jag på lite snö då så man kan vara ute och promenera med Chopper om dagarna:) Det är så mysigt,och så ser jag fram emot framtiden...
Vad ser ni fram emot??
Det kommer bli jätte skönt nu när jag ska börja träna,då kommer jag förhoppningsvis känna mig lite piggare.Tror man behöver lite endorfiner också:) Pefekt att nya gymet ligger precis över gatan också,Då kan H och jag träna tillsammans och puscha varann också.Perfekt!
 
Ne nu ni,nu börjar jag bli lite kaffesugen.
Trevlig kväll// Camilla

Vad har hänt/vad händer??!!

Hej alla fina läsare:)
Sorry att jag är dålig på att blogga ,MEN Instagram går mkt fortare och smidigare,så följ mig gärna där (Camillahenke)
Men jag kommer ju självklart att blogga också lite då och då.
Tänkte berätta lite om Toscana resan,som var mer än underbar!!
Det var så otroligt vackert där,naturen,städerna och allting var perfekt..förutom de 2 första dagarna för då spöregnade det dock:( Men när vi var i Florens så hade vi kanon bra väder,riktigt vår känsla!Bli himmel och 19 grader varmt.
Vi hann med en hel del.
Första natten bodde vi på ett hotell i Pisa,jätte coolt hotell måste jag säga.
Vi var och tittade på lutande tornet i Pisa,och det lutade VERKLIGEN :D riktigt häftigt att se.
Sen åkte vi vidare mot Sienna där vi sov 3 nätter på en stor herrgård som också var super fint.
Vi hyrde bil under tiden vi var i Pisa och Sienna så att vi skulle kunna åka runt upp i bergen/byarna för att besöka vingårdar och se vindruvsodlingarna/olivodlingarna.Fiii fan vad MKT stora fält med odlingar ÖVERALLT.Så häftigt.
Naturen var helt amazing uppe i landsbygden,magiskt.
Vi besökte vingårdar där vi var på vinprovning mm,det tråkiga var att alla inte kunde smaka vin pga att en alltid fick köra.
Men på kvällarna när vi var i Sienna så gick vi in till staden och åt middag på nån mysig restaurang varje kväll,det blev förrätt,varmrätt och efterrätt varje kväll,känns som man gått upp 10 kg :D hehe,men det är det värt.Maten och vinet var amazing.
De sista 2 nätterna spenderades i Florens,och jag säger bara WOW vilken vacker stad.Dit måste ni verkligen åka.
Man skulle kunna gå flera dagar i den staden för det finns så mkt vackert att titta på.
Vackra bygnader,kyrkor,vattnet och alla människor.
Hotellet i Florens som vi bodde på var grymt.Det var t o m en man som bärde våra resväskor,och så fort man hade använt en handduk i badrummet så byttes den ut,kände som i en film,det var även ett jätte jätte fint hotell med suverän service:)
Det blev lite shopping också:) Jag köpte skor,handskar,en jätte fin kappa,en jätte fin poncho och en tröja, och H köpte en skit snygg kappa han också.
Den här resan gjorde vi pga att Henkes mamma fyllde 60 år,så det var Henkes familj som bjöd oss på resan,inte bara resan utan allt.Dom är verkligen de bästa svärföräldrarna man kan ha,generösa,underbara och jag är så tacksam över att jag har just dom som svärföräldrar:) Jag ska köpa något riktigt fint som tack,inte för att jag kan tacka tillräkligt för allt men jag vill ändå visa min uppskattning.
Ni har ju redan sett en hel del bilder från resan,alla bilder som ni sett är tagna med min Iphone,men jag har MASSA mer bilder som togs med systemkameran,men just nu har vi nåt virus på vår dator så vi måste fixa den först innan jag kan lägga in alla bilder,men så fort det är fixat så ska ni få se fler bilder, I promise :D
Även fast resan var underbar så är det faktiskt riktigt skönt att vara hemma igen med.Sova i sin egna säng och vara i sitt eget hem.
Att behöva gå upp tidigt varje morgon för att jobba känns dock inte lika kul,men veckorna går så fort så snart blir det lite ledig igen vid jul/nyår.
I början av den här veckan har jag inte gjort nåt speciellt.
Men imorgon ska jag träffa Cilla och Jill efter jobbet! Vi ska ses på stan för en fika:) Ska bli kul för det var ett tag sen vi sågs nu:)
Och på fredag jobbar jag 9-12, sen ska jag till tandläkaren vid 12:20 och kl 13:15 ska jag till Natta och klippa mig:) Längtar!! Sist men inte minst ska jag träffa mamma på stan när jag klippt mig,ska hjälpa henne att hitta en vinterjacka.
Lördagen kommer att bestå av kalas,det blir ett andra firande för Henkes mamma.Hans kusiner från sthlm kommer på besök och hans mormor,så vi ska dit på middag. Men på söndag har jag inget bstämt så då ska jag bara ta det lugnt:) Kanske gå och träna,ska köpa träningskort på Factory fitness där H har börjat träna,så då kan vi träna tillsammans:) Skönt att komma igång och röra på fläsket lite :D
 
Ha en toppen dag:)
// Camilla
 

Tack för alla fina minnen från min barndom:)

Den här mannen kommer vara saknad av så många:) läste detta i NT idag om honom. Detta var min pappas bästa vän som vi växt upp tillsammans med och umgicks mycket tillsammans med våra familjer<3


Inte min dag idag.

Trött trött och åter trött!! Idag är det inte min dag känner jag.är super trött,och känner mig lite down:( men i morrn är det en ny dag och då blir det säkert bättre:) för er som undrar om resan så hade vi det underbart:) ska självklart berätta mer om det och lägga ut massa bilder när jag får tid:) //kram


RSS 2.0