En vän.

Det var super trevligt att möta upp Cilla efter jobbet för lite fika.vi gick även en snabb runda på stan eftersom det var marknadsafton! Jag fyndade detta fina klocktorn:) men nu ska jag slänga mig i soffan tillsammans med H och dricka Te i våra nya fina koppar som äntligen kommit.( beställde dessa på ett inredningspartyt för ett tag sen men de var slut i lager då) men nu bor dom i vårat köksskåp! Trevlig kväll.


Dålig dålig..

Vad sjukt dålig jag har varit på att blogga denna vecka.har inte hunnit.tänkte bara säga hej:) ikväll ska jag träffa Cilla för lite fika och i morgon ska jag och mina kollegor på den efterlängtade Jobbfesten:) kommer bli riktigt skoj:D hoppas ni får en bra vecka:) kram


Söndag/födelsedagsfirande!

Idag firade jag min 25 års dag med familj och släkt på henkes och min bakgård.grillat blev det:) tack alla för de fina presenterna!


En härlig fredags kväll:)


Lunch.

Sitter ute idag på lunchen i det fina vädret:)


News.

Idag åker en somrig T-shirt på och mina nya finfina ballerina på:) fick dom av Henke:)


Verkligen sexigt.

NOT!!


På brasseriet med min älskling:)


Födelsedagsfika.

Idag bjöd jag jobbarkompisarna på fruktsallad och glass:) tror nog att det var uppskattat!


Trädgårn.

Ikväll efter jobbet ska jag och Henke till trädgårn och käka och fira min födelsedag!så idag åkte kavajen på:)


Hurra hurra:)

Idag är det min födelsedag:) hurra hurra..ännu rynkigare jippi!!


Nu känns det på riktigt.

Wiie:) någon mer än jag som verkligen har sommarkänslor i kroppen idag? Så jäkla underbart:D sitter på en stol utanför entrén på jobbet och göttar mig lite, och om en timme är det dags för hemgång:) ska träffa Jill en stund ikväll för lite tjejsnack och promenad.Henke ska på IFK som resten av Norrköping.det börjar redan nu bli fullt vid parken och då är det ändå två timmar kvar till matchen börjar! Nu ska jag fortsätta njuta i solen:)


Sommar.

I love it!!!


Såhär ser nya bilen ut.

Fin va? :)


Just det:)

Glömde berätta att Henke och jag köpte ny bil idag som vi får om Max två veckor:D en sprillans ny Kia ceed, vit och jätte jätte fin:) åhh vad jag längtar tills vi får den!!


Fel..

Angående det tidigare inlägget.jag har självklart inte syndat ett balkongbord haha..utan fyndat!!


Oas..

Idag har Henke och jag varit riktigt duktiga!! Putsat alla fönster hemma och gjort rent ugnen:) jag har även syndat ett nytt balkong bord så vi passade även på att göra fint på balkongen.


Söndagsfrukost.

Gött:)


Fest!

Snart ska vi iväg på 25 års partaj:) nya halsbandet får pryda min hals:) trevlig kväll allihopa.


Mys.

Kom hem från svärföräldrarna för en timme sedan ungefär! Där bjöds det på god mat och dryck och så fick jag en födelsedagspeng av Henkes mormor:) så jag har lovat henne att jag ska köpa mig något fint.nu ligger H och jag i sängen och ska se på tv. Trevlig kväll.


Välkommen fredag:)

Fiiii fan vad gött att det är fredag idag!! Och så var man ju ledig igår pga röddag så det var himla gött.
Träffade Zäta (Emelie) igår en sväng och gick på stan,vi köpte 25-års present till Dahla:) Och så tog vi en fika och babblade om allt möjligt:) trevligt var det minsann.
Ikväll är vi bjudna till mina svärföräldrar på middag.
Henkes mormor är där och hälsar på och hon ville träffa mig för nästa vecka när jag fylller år så kunde hon tyvär inte komma:( Men jag får ju träffa henne idag istället:)
Och i morgon kväll ska vi på Dahlas 25-års fest i en lokal vid F-13 området.
Men på dan ska vi åka och kolla på ny bil bland annat sen en sväng på stan,Henke är i behov av att klippa håret.
Helgen kommer nog vara rusa förbi...fullbokad hela helgen!
I tisdags bokade jag biljetter ner till Lund:)
Ska åka dit den 7/6 och stannar tors-sön. Bäst att passa på en sista gång när Henke har kvar lägenheten,då blir det nog en sväng över till Danmark igen som förra gången:) Lite mysigare denna gång kanske eftersom det börjar bli vår/sommar.
Om 5 timmar slutar jag jobba,sen är det helg:) Jippi!

/Camilla


Samma men ändå olikt.

Idag gjorde jag potatismos på ett annorlunda sätt än jag brukar.kokade potatisar och broccoli tillsammans, sedan tog jag elvispen och gjorde mos! Salt och peppar till såklart och en bit kokt lax.det är lite snällare mot magen att koka laxen än att steka:) nu ska jag hugga in:)


Förhoppning!

Jag hoppas verkligen att sommaren kommer snart!!! Längtar så mycket att jag idag har packat fram alla mina fina sommarpjux:) till och med klänningslådan åkte fram:)


I förskott.

Fick dessa av Henke som tidig födelsedagspresent:)


Tjejkväll.

Tack tjejer för igår:) super trevligt var det!!


Föresten...

Detta blir kvällens outfit:)


City.

Ohh lite trötter blir man allt av att gå på stan:) har spenderat några timmar där med Jill! Köpte mig en ny vit kofta, ett vitt linne och ett par nya somriga pumps på Din sko.jag la även undan två par skor son jag ska önska mig av Henke när jag fyller år:) nu ska jag slänga ihop lite lunch här hemma och vid halv fem tiden drar Jill och jag till Linköping för ikväll är det tjejkväll:)


Lördags frukost!

Mums, det smakar sommar.


Till allt möjligt.

Denna finna mjölkkanna köpte jag i Trosa! Nu får den agera blomvas:)


Längtar..

I morgon blir det tjejkväll i Linköping hos bästa Camilla. L åhh som jag ser fram emot det!!!


Tack.

Tack för de snälla kommentarerna angående mitt hår Carro och Zäta:)


Mer hår!

Haha Carro och jag höll på att garva ihjäl oss när vi skulle färga Alex hår som innan var rätt så svart.såhär blev resultatet!!


Tada..

My hair.


Den ska ni se tjejer!

Filmen som Jill och jag såg på bio igår var jätte bra,i alla fall tycker man nog det om man är tjej:) eller hur Jill.föresten så har ni inte fått se hur håret blev efter färgning av utväxt och slingor.om man säger såhär, dom askblonda slingorna blev inte riktigt som jag tänkt mig först för dom blev typ silverfärgade och såg förjävligt ut.jag grät som ett litet barn haha.men efter lite råd av kvinnan på hårvårdsbaren så lät jag håret bara vara och hon hade rätt när hon sa att den silvriga tonen skulle släppa efter några tvättar.idag 4 tvättar senare så känner jag mig faktiskt väldigt nöjd ändå med tanke på hur det först såg ut.ni ska få en liten tjuvtitt så får ni säga vad ni tycker?


Det bankar..bom bom.

Vilken dundrans huvudvärk jag fått under dagen:( måste vara det konstiga vädret!
Men lika glad för det är jag:) för ikväll blir det Bio med Jill och det ser jag fram emot:) Bion börjar kl 18:30 och jag slutar jobba kl 18:00 så vi ska försöka slänga i oss lite käk däremellan på de 30 minuterna.
Jill skulle vara snäll och köpa med sallda från Brödernas som vi kunde mumsa i oss innan bion:)
En riktig kärleks film blire:) The lucky one heter filmen som jag skrev tidigare och den har tagit efter filmen Dagboken,så ni som sett dagboken förstår ju att denna måste vara super bra:)

Imorrn kommer mitt <3 hem från Lund:) Men innan han kommer ska Carro och Alex komma hem till mig (mina kollegor) Vi ska nämligen färga Alex hår:) hihi spännande att se hur det kommer att bli.kanske blir en uppdatering om det imorrn.
Nu ska jag jobba klart det sista innan det är dags att möta upp Jill.

Bye


Lunch!!

Snacka om att jag var vrålhungrig, kycklingwook med kokosmjölk blev det:) säger som vanligt, fan vad veckorna går fort. Redan onsdag idag.ikväll ska Jill och jag gå på bio och se The lucky one, kommer väl sitta och böla som två grisar hehe.nu längtar jag mest till lördag.då ska jag, Jill och Karin till Camilla i Linköping på tjejkväll.vi ska äta och ha det gött.vi ska även sova kvar hos Camilla så vi slipper ta tåget hem mitt i natten.nu ska jag fortsätta min lunch med mina kollegor:)


Trosa!

Antar att några av er är nyfikna på vad Henke och jag gjorde i Trosa för 2 veckor sen:) som våra vänner vet så jobbar Henke numera i Lund pga att företaget som han jobbar på läggs ner här i Norrköping och ska sköta allt från Lund numera.Henke skrev på papper för året ut men så kommer det inte att bli:) det är nämligen så att ett företag i Trosa fick lite goda ord av en som jobbar där som sa att Henke var väldigt duktig på sitt jobb.dom sökte en projektledare till deras företag och blev då väldigt intresserade av Henke när dom hörde gott om honom.så det företaget ringde upp Henke och ville träffa honom för ett jobbsamtal.henke tyckte det kändes jätte bra och så men han ville ändå förhandla lite mer angående lön och reseersättning innan han bestämde sig.nu kommer han ha en timmes bilresa till jobbet varje morgon och en timme hem,och det tycker både han och jag känns helt ok med tanke på att han kommer att få vara hemma varje natt nu istället för att vara borta i Lund mån- tors som han är nu.så det blir stor skillnad och det kommer bli så jävla underbart att få ha honom hemma varje dag:) Henke skrev på pappren idag för nya jobbet och kommer säga upp sig på gamla i morgon.så om 4-6 veckor så börjar han det nya, efter midsommar troligtvis.så det var därför vi var i Trosa:)


Utväxt.

Just nu pågår det färgning av utväxt här hemma:) och i eftermiddag ska Jill komma och lägga i lite askblonda slingor i mitt hår för att det förhoppningsvis ska se lite mer naturligt ut.vi får se om jag vågar gå ut sen eller inte hehe.


Premiär.

Idag åker den nya blusen på som jag fyndade på lindex för ett tag sen:)


45 spänn:)

Dagens fynd på Erikshjälpen var denna fina flaska:) endast 45 spänn! Ska förmodligen ha en ljusslinga i den så det blir som en lampa:) den är mkt större än vad det ser ut som på bilden.nu ska vi bara bestämma var den ska stå. Ikväll kommer Rikard och Jill över på middag,förmodligen blir det en sväng på munken också!


Bokat och klart:)

Nu är tysklandsresan bokad och klar inför sommaren.vi ska vara där i tre dagar mellan den 23-25 juli:) ska bli riktigt roligt!


Tyskland.

Gudars skymning så skönt med fredag!! Tänk om man bara jobbade ons-fre varje vecka,vilken lyx det skulle vara:)
Ikväll blev planerna lite ändrade.
Henke och jag hade egentligen tänkt att bara vara hemma och se film och så ikväll,men nu är vi istället bjudna till min mormor och morfar på middag och semesterbokning:)
Vi ska nämligen åka till Tyskland några dagar tillsammans.Nu tänker ni såhär..hmm åka till Tyskland med mormor och morfar,kul not!? Men då kan jag även berätta att min mormor och morfar inte är som en mormor och morfar brukar vara.Dom har nämligen barnasinnet kvar och de tror att dom fortfarande är 20 år gamla,vi har riktigt kul tillsammans med dom:) Så det ska bli jätte kul att få åka iväg tillsammans i sommar.
Jag fick min semester beviljad idag och Henkes är redan klar så vi måste boka hotell och så redan idag,för det börjar nämligen redan nu bli fullbokat!
Vi ska ha 3 veckors semester i sommar,i vanliga fall brukar jag vi alltid ha 4 veckor och en vecka sparad (vi har totalt 5 veckors sem) men eftersom det är så många röda dagar under julen i år så tänker vi spara 1 vecka tills då så att man blir långledig mellan jul/nyår och sedan så fyller Henkes mamma 60 år i nov och då ska vi åka på en resa med Henkes familj så därför blir det bara 3 veckor i sommar.Men det gör inte så mkt för när man är ledig varje helg så känns det som en lyx.
Så v.29-31 är vi lediga i sommar!

Nu ska jag äta upp min lunch (korv och makaroner) sedan ska jag jobba de sista timmarna innan det är dags för hemgång:)

Trevlig helg <3

En vän.

Tack Karin för vår trevliga pratstund:) det var verkligen roligt att träffa dig.vi ses nästa helg igen hos Camilla i Linköping.sedan jag kom hem från träffen med Karin har jag inte gjort nåt speciellt.pratade med Jill i telefon en stund och sen så satte jag mig i sängen med min och henkes nya massagedyna:) så prisvärt! Det känns verkligen som en stor skillnad på ryggen efter att ha varit hos massören igår,men det ska ändå bli skönt att gå tillbaka om 2 veckor igen.på tal om något helt annat, visst är det skönt att det redan är fredag i morgon?! Jag ska verkligen sova lääänge i helgen och bara ta det lugnt.på lördag ska H och jag göra nåt tillsammans med Rikard och Jill, kanske äta tillsammans och se film eller nåt liknande:) men nu ska jag fortsätta njuta av massagen från massagedynan innan BB börja.sen blir det natti natt.är dödstrött...gäsp.


Lunch.

Har precis avnjutit en god lunch på trafikverkets restaurang medan jag väntar på att en elev kommer tillbaka från sin förhoppningsvis lyckade uppkörning.vilket väder det är:) man blir så himla glad.och dagen blir bara bättre för ikväll ska Jag träffa Karin:)


Premiär.

Idag åker seglarpjuxen på:)


Massage.

Åhh så underbart det var med 40 minuters massage på Helhetshälsan.jag ska tillbaka redan om två veckor.men nu ska jag mysa framför tvn och se greys!


Vilken morgon.

:)


Längtar..

Åh vad jag längtar till i morgon.då ska jag nämligen till en massör efter jobbet och ska bli masserad i 40 min:) har bestämt mig för att jag ska gå till en massör 1 gång varje månad.det har varit så mkt omkring mig nu i flera månader, har varit på akuten 3 ggr som jag nämnt tidigare.detta har lett till att jag känt mig lite orolig och varit jätte spänd så därför ska jag ta tag i saker som gör mig och min kropp gott:) så i morgon ska jag verkligen njuta!


Ännu en underbar dag!

Gud vilken härlig dag det har varit :) vi har varit ute hela dagen ända fram till nu.grillat med grannarna och bara njutit av det fina vädret!! Men imorrn är det back to work som gäller.3 arbetsdagar sen är det lite ledighet igen.. :) nu ska jag ta en varm dusch sen ska jag passa på att mysa med Henke och titta på film för i morgon bitti åker han till Lund och kommer hem på fredag igen.trevlig kväll!!


Bilar.

Idag har vi och grannarna suttit på lindövägen och tittat på biltåget:) nu blir det grillning på baksidan:)


RSS 2.0