Födelsedag.

Idag har jag varit ledig och det var så skönt:) och nu kom vi precis hem från Julias föräldrars landställe där vi ätit mat och fikat för idag fyller Julia årmen nu blir det myskväll för att ladda inför morgondagen då vi ska ha kräftskiva tillsammans med ett flertal av grannarna!


Dag 3 Linas Matkasse!

Den här rätten blev så sjukt god!! Mmmm,det blir definitivt en favvo pastarätt


Dag 2 Linas Matkasse!

Sjukt gott må jag säga:) så i morrn får jag mumsig matlåda:)


Underbar<3

Piff och puff


Boll.

Dounot in my hair:)


Dag 1 Linas Matkasse.

Maten är lagad och ligger nu i magen :) disken är undanplockad och kl är bara 19:15 Gud vad skönt! Nu ska jag duscha och sen blir det myskväll


Fina naglar.

Gjorde lite fransk manikyr nu på kvällskvistennu ska jag se Ensam mamma söker och sen gosa lite med H innan det är dags att slumra.


Nu är den här!

Nu kom leveransen från Linas Matkasse! Ska bli spännande att se vad denna vecka har att erbjuda:)


Måndagslyx.

Mmmm


Try again.

Denna vecka får vi Linas Matkasse igen:) man får leveransen mellan 17-22 så man ska aldrig räkna med att man kan laga något ur den första dagen, så vi börjar med den i morgon för ikväll ska det bakas pizza! 


Brrr

What!! 11,5 grader ute denna måndags morgon.då är det väl bara att välkomna hösten eller? Brrrrrrrr....


Mys:)

Lite mysigt är det allt när man kan börja tända ljus om kvällarna:) nu ska vi ha film mys och se Simon och ekarna!


Coolt.

Jag skulle steka ett varsitt ägg till H och mig till frukost.när jag knäcker första ägget så är det två gulor i,och sen knäcker jag andra och i det är det också två gulor icoolt! Kanske ett tecken på att vi får tvillingar i framtiden haha


Lördag.


Fredagsmys.

Jag borde vara dödstrött nu och typ vilja sova,så är det i vanliga fall på fredagar! H somnar säkert när som helst men jag själv är pigg som attanjag får väl ha ett earobic/pass för mig själv i vardagsrummet eller nåt hehe.förresten så tyckte H att det blev jätte fint med nya mattan till the livingroom så den ska behållas:) nahepp ,bara att dra på sig latex dräkten och börja gympa eller vad säger ni (; nåt måste jag iaf hitta på


New.

Höstfin på fossingarna kommer jag att bli


Tadaaa!

Vi har velat byta ut vår runda vardagsrumsmatta ett tag då vi inte tycker att rya/mattor är så snyggt längre,men vi har inte hittat nån.så när jag var på stan efter jobbet förut så hade dom fått in den tras-mattan somvi har i köket fast mkt större,vi gillar ju lite mer gammal stil.så jag köpte den på öppet köp ( ska se vad H tycker) men jag tyckte det blev super fintendast 349 kr dessutom! Som hittat.mattan vi hade i vardagsrummet innan kostade 3000 kr så det är lite skillnad! Men jag gillar den här mkt bättre.vad tycker ni?


Vegetarisk lasagne!

Nu lagas det för fullt här hemma:) magen kurrar!


Ta hand om din kropp:)

Ikväll efter jobbet ska jag till min massör igen för 40 min massage vilket ska bli super skönt.försöker gå var 3:e vecka men nu har det gått lite längre än så pga semester mm.vilket tråkväder det blev helt plötsligt också :( regn regn.. Det gör mig inte piggare vilket jag gärna hade varit,men idag är jag trött! Styrelsemötet höll på till nästan 10 igår kväll så det tog på krafterna. Så ikväll tänker jag ha en riktigt lugn myskväll med H när jag kommer hem från massören:) och i helgen tänker jag ha ännu mer MYS!! Vädret ser ju inte ut att bli kanon så då är det ju perfekt mysväder på tal om något helt annat så fyller mamma år idag,hurra hurra lilla mamsingen.så vi åker nog dit em sväng i helgen och firar lite.kan bli två kalas för Henkes pappa har även fyllt..hmm så det där med myshelg kanske får dela med sig lite för kalas.nu är det ju snart bara 2 dagar kvar till helg med,veckorna går så himla snabbt.


Tisdag.

Halloj.sitter på trafikverket för tillfället så därför tänkte jag slänga in ett inlägg:) känns som denna dag kommer gå fort! Har varit på två uppkörningar och i eftermiddag är det handledarkurs:) efter jobbet måste jag snabba mig hemåt så jag hinner få i mig lite mat innan victor och Mia kommer.vi ska ha styrelsemöte hemma hos mig och H.( jag är kassör i vår bostadsrättförening) så det är jag som har hand om all ekonomi,betalar föreningens räkningar bokför mm,fast jag ska inte ta åt mig hela äran för jag delar ansvaret med H som är väldigt duktig!Helt plötsligt blev det bra väder dessutomskiit skönt.nu ska jag avjuta några min i solen innan eleven är tillbaka från sitt prov:) p.s. Sitter och kollar på massa bilder på Toscana (Italien) och drömmer mig bort.vi åker ju dit en vecka i slutet av okt och gahhh vad härligt det ser ut,helt sjukt vackert 


Så sjukt!!

Det hände världens sjukaste grej förut.jag står i köket på jobbet och ska diska.rätt som det är ser jag en skugga i ögonvrån som kommer mot mig i fönstret och sen boom( världens smäll mot fönsterrutan) jag kollade mot fönstret och ser en fläck med blod och fattar att en fågel måste flugit in i rutan,så jag går ut på parkeringen för att kolla.gissa vad jag ser?? En stor rovfågel ( tror det var en ormvråk) den står precis nedanför fönstret och har fångat en annan fågel mellan sina klor.en rovfågel mitt inne i stan!? Den blev nog rädd när jag kom så den flög iväg med sitt byte.jag berättade för Carro vad jag sett men kunde inte riktigt fatta själv.så jag gick ut och ställde mig på parkeringen för att se om den skulle komma tbx vilket den faktiskt gjorde:) den flög rakt över parkeringen och satte sig på ett lägre tak.fan vad sjukt,har aldrig sett en rovfågel så nära.cooltdagens händelse med andra ord!


Måndag.

Snart har även denna arbetsdag gått!! Skönt att Carro är tillbaka igen med tycker jag så det blir lite ordning på torpetnär jag slutar ska jag åka hem och äta och sen ska vi åka till city gross och storhandla:) kanske hörs senare igen(;


Trött efter helgen!

Usch jag känner mig helt slut både i huvud och kropp.det tog på krafterna att gå i skogen:) så ikväll blir det en mysig hemma kväll med film och godis som gäller:) tänkte visa sista måltiden från Linas Matkasse denna veckan och så kan det ju få slinka med några bilder från igår kväll när vi var på trädgårn:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_50310a87e087c3081a005275.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_50310a889606ee27970058ed.jpg" class="image">


Skogen!

Idag har H och jag varit i skogen och plockat lite svamp.vi hittade tyvär inteså mkt som vi hoppats på men lite blev det iaf:)


Gnistror.

Filmen igår var bra:) men jag tyckte nog att första filmen är bäst! Vi hann med fyrverkerierna och en öl tillsammans med Fredda och Rikard.ikväll blir det marknad med grabbarna och Jill:) vi hade tänkt käka på stan också så bi hoppas på att det finns nåt ledigt bord nånstans. Nu har jag precis fixat håret,hade en bad hairday idag så jag tog fram trillingtången och lockade lite slarvigt.höll endast några sekunder så att håret skulle bli lite vågigt,inte lika lockigt som det brukar bli annars.det var mest volymen jag ville åt:) såhär blev det.


Mot bion.

Nu har vi druckit kaffe och ätit efterrätt! Dags att gå vidare mot bion!!


Dag 4 med matkassen.

Detta lagades ur Linas kasse idag,sjuuukt gött,och det här är en typisk Camilla och Henke rättsen blir det efterrätt och en latte mums.


Snabba cash.

Blev en sväng på stan efter jobbet med H.nya skor till oss båda blev detnu ska vi laga mat som ska ätas,ikväll ska vi även lyxa till med efterrätt! Och senare ikväll blir det bio! Snabba cash 2 har premiär idag så den ska vi se.kvällen avslutas nog med att se fyrverkerierna innan vi går hemåt:)


Helgens bästa dag.

Ahh vad skönt med fredag:) fredag är nog bästa dagen på hela veckan.sista arbetsdagen och så vet man att man har hela helgen framför signu sitter jag på Trafikverket och väntar på en elev,håller tummarna att det går bra! Sen ska jag till Söderbergs och hämta en bil och eftet det så är det typ dags att gå hem,så himla gött.tänkte gå förbi Skopunkten ( mitt gamla jobb) när jag slutat och se om Tessan jobbarlänge sen vi sågs nu.och ikväll blir det myskväll med film och god mat.vad ska ni göra i helgen?


Titta Lina:)

Har kvar denna fina teckning jag fick av dig förra sommaren


Dag 3

Detta lagades ur Linas Matkasse idag:) enkelt fräscht och mkt gott:)


Tid!

Väldans vad tiden gått segt idag på eftermiddagen:( säkert bara pga att jag på lunchen sa till grabbarna att veckorna går så fort hehe.i morgon är det iaf fredag och det ska bli göööör skönt


Hallå godingar!

Sitter på jobbet nu,har precis druckit lite kaffe och ätit 2 morötter:) skönt att det är fredag i morgon,jäklar vad veckorna går undan alltså :) i helgen är det augustifest,fast det har väl ingen missat? Så på lördag ska H och jag ut och äta tillsammans med Rikard och Jill och sedan gå på marknaden tillsammans.en trevlig och rätt lugn kväll kommer det att bli vilket är skönt.för på söndag vill jag gå upp skapligt och åka till skogen för att leta ätbart guldhoppas det inte regnar då bara! Ikväll är det rixfm festival i Norrpan,men vi struntar nog i att gå på det.blir nog att gå hem efter jobbet istället och laga lite mat för att sedan ta en kvällspromenad. Jag var ju och tränade i tisdags,prövade Athena gym som ligger precis där jag bor.man får alltid en prov vecka innan man bestämmer sig och jag kände nog direkt att det gymet inte passar mig av olika anledningar.det ända som var bra att de hade pass på de tider som passar mig perfekt.men det kanske får bli att jag tecknar på Friskis istället där jag alltid har tränat! Ska först kolla upp pass och så där innan.nehepp dags att jobba vidare nu:) tjingeling på er:)


Dag 2

Linas Matkasse dag 2.idag lagades detta ur kassen:) super gott! Nu är vi mätta och belåtna så nu ska sambon och jag ut på en kvällspromenad!


Linas Matkasse.

Puhhh..nu har jag kört mitt första träningspass på väldigt länge och det var super skönt:) kom hem för 20 minuter sen och då stod maten rykande varm och färdig att ätas! Idag lagades första måltiden från Linas Matkasse som vi ska testa denna vecka.kommer att visa er vad vi ska äta för gott varje dag och även bjussa på recepten.idag blev det vegetariskt! OBS! Röran på brödet kanske inte ser jätte god ut men det var tvärtom,sjukt god.likaså soppan :)


Mmm.

Vanilj kesella och färska hallon till eftermiddagsfikat! Sjuuuukt gött:)


Strömmen.

Tog en promenix på lunchen runt strömmen:) nästa vecka är Carro tillbaka på jobbet så då får jag sällskap på promenad rundan:)


Kvällspromenad.

Ny duschad och färdig för sängen:) kom hem för en timme sen ungefär,har varit ute på en kvälls promenad med en granne i huset! Riktigt skönt:) och när jag kom hem hade Leveransen kommit från Linas Matkasse.så i morgon ska vi laga vår första måltid ur kassen,spännande:) jag ska även gå och träna i morgon! Första passet på alltför lääänge,skönt som tusan ska det bli.men nu ska vi se på tv innan John blund kommer.


Gosen.

Skulle vilja gosa med världens bästa hund just nu!


Thank you all.

Jao,då var ännu en helg över..tiden går alldeles för fort när man har trevligt:)
Helgen bestod av lite olika saker.
Fredagen börjades med en skön hemmakväll tillsammans med H och lite god mat.Vi såg på film (Hunger games) den var faktiskt bra! Sen somnade vi som två små grisar;) Fredagar är man rätt sliten på efter en hel veckas arbete!
Dock vaknade jag tidigt på lördagmorgonen:( jag som hade tänkt att jag skulle sova lääänge! Men straxt innan kl 8 på morgonen slog jag upp mina blå och kunde inte somna om dessvärre!
Jag träffade Jill en sväng på förmiddagen,vi satt i parken utanför deras hus i en varsin brasse-stol och bara tog det lugnt och pratatde lite skit:) Alltid lika trevligt.Och på kvällen blev hon bjuden hem till H och mig på lite mat,Linnea och Molle var också med:) Så vi hade en riktigt trevlig lördag med mat och trevligt sällskap.Man kan inte begära mer än så.
Tror kl nästan blev 2 på natten innan dom gick hem,och då blev det raka vägen till sängen.Kommer inte ens ihåg att jag hann lägga ner huvudet på kudden:)
Och igår blev det ju kanonväder hela dagen,finaste kvällen på läänge:)
Så fort vi vaknade på söndagen så gjorde vi iordning oss och åkte ut till Julias föräldrars landställe där vi spenderade hela dagen i princip,kl 20:30 åkte vi hem!
Vi fikade,gick till skogen och plockade blåbär (hittade några kantareller också) och sen blev vi bjudna på mat (Paella) lika gott som alltid när Jose´ lagar mat!
Lekte lite med Stella:) som är Julias brors lilla dotter,super söt.
Så helgen har varit toppen med andra ord! Somnade riktigt riktigt gott igår när vi kom hem efter en heldag utomhus.
Nu i helgen är det Augustifest,så då blir nog helgen också rätt så trevlig skulle jag kunna tro:)
 
/Camilla
 

En heldag på landet:)

Vi kom hem för cirka 40 minuter sen från Julias landställe.vi har varit där sen kl 12:30 så en heldag.vi har plockat blåbär.ätit paella och fikat med hennes familj och brorsan:) en kanondag med kanonväder:)


God morgon.

:)


Mmm.

Sangria är sååå gött:)


Middag och trevligt sällskap:)

Just nu har vi det riktigt gött!


Colors.

Kolla in regnbågen:) vackert!


Nu är det helg!

Yuummi:)


Där fick jag:(

Jag skulle vara så duktig idag och ta en promenad på lunchrasten.så jag trallade ut på en promenad.och ovanligt nog kom regnet när jag var en bra bit ifrån jobbet,så det var bara att ta skydd och vänta tills regnet lugnat sig.nu är jag tillbaka på jobbet och ska värma mig med en kopp kaffe:) jag luktar även blöt hund så det känns super fresch:D


Blomkål/morotsris med cevapcici

Mums.


Inspiration:)

Puhh..pustar ut efter en arbetsdag! Full rulle på jobbet men det är härligt för då går tiden fort.kan inte fatta att det är fredag redan i morgon:) som ni märkt i min blogg så är det en hel del matbilder med då och då,så jag tänkte mig att det skulle få bli lite av en matblogg eftersom jag tycker det är väldigt kul att läsa andra matbloggar där jag blir inspirerad så kanske jag med min mat kan inspirera dig! Självklart kommer jag skriva om annat än mat också så ni kan vara lugna:) Henke och jag ska försöka bli lite nyttigare i veckorna,men på helgen får man unna sig tycker jag:) vi ska absolut INTE gå på någon diet av något slag för det är jag lite emot.MEN man kan byta lite små enkla saker så blir hela måltiden lite nyttigare.som tex idag gjorde vi denna goda mat.Cevapcici (köttfärsspett) och istället för vanligt ris kokade jag blomkålsris med rivna morötter,jätte enkelt och super gott.man river bara blomkålen och moroten på det grövsta på rivjärnet,sen ska det koka i kanske 4-5 min max,det behöver ju inte koka så länge eftersom det är så små bitar.det ska bli lite tuggmotstånd för det är inget mos vi vill ha.och vips så har vi ett nyttigare ris.fick faktiskt detta tips av min vän Zäta en gång i tiden och tycker det var super bra.man kan ha det till gryta eller vad som helst.pröva vetja:)


Min kock:)

Idag hade H lagat sjukt god fiskgryta med lax,torsk,räkor,saffran mm.Hemmagjord aioli och feta/olivbröd:) vilken jäkla kock man har till man:)


Ny fas.

Igår kväll var jag ute på min första löpparrunda med Henke( har inte sprungit på mååånga år) och det var inte den sista:) nästa vecka har jag även tänkt börja träna igen och på måndag nästa vecka så ska vi börja med Linas matkasse!! Nytt liv helt enkelt:) hehe..


Grattis

Grattis min plutt:) idag blir Henke ett år äldre,nämligen hela 27 år gammal.love you <3


Titta i mitt skåp.

Glas glas glas i vårt skåp:)


The last day.

Jaha ni,då var denna semester slut:( i morgon börjar jag jobba igen efter 3 veckors ledighet.tycker tiden har gått alldeles för fort dock.så idag tänker jag njuta ordentligt och bara ta det lugnt så man är pigg och fräsch till morgondagen! Trevlig söndag.


Tadaaa!

Äntligen får vi lite mer plats i köksskåpen nu när vi köpt detta fina skåp till vardagsrummet:)


Bilder från gårdagens tapasparty:)

Super trevligt hade vi.


Me:)

Såhär ser jag ut idag.nya klänningen som jag är kär i,och jag är så nöjd med håret:)


Oh yeah.

Vilket härligt väder NOT!! Och vi som skulle sitta i mammas och pappas trädgård ikväll!Det får nog bli inomhus istället:( 3 lediga dagar till,sen är det back to work som gäller.Den här semestern gick alldeles för fort:( Blä.


Halloj!!

Just nu bakas det här hemma:) chokladkaka med kokostosca:) mums.vi ska nämligen till mamma och pappa i morgon eftermiddag/kväll på lite släkt kalas:) vi blir 16 av vår släkt som ska samlas hos mamma och pappa och ska ha lite knytkalas.vi ska äta Tapas och dricka massa Sangria med massa massa frukt i,gött! Vi ska även fira Henkes födelsedag lite så vi ska bjuda på fika efter maten,det är därför vi bakar,så bland annat chokladkakan som bakats ska vi bjussa på. Denna dag har bestått av födelsedagsfirande av lille farmor samt shopping på stan med mamma och mormor.men ikväll blir degen lugn och skön myskväll hemma för att ladda inför släktkalaset i morgon:) trevlig kväll.


Gos med bebis:)

Idag har vi varit och gosat med lilla Lova som är cirka en vecka gammal,helt bedårande.och så har vi lekt med Amanda som är storasyster till Lova.Amanda är nog den gulligaste och underbaraste unge jag träffat.3 år gammal och bara helt underbar.så jag kan bara föreställa mig hur Lova blir när hon blir större:) nu är vi hemma igen och har precis käkat lite fläskfilé och potatis i ugn,super gött!! Men i morrn är det kalas som gäller för min fina farmor fyller 92 år.helt sjukt att hon är så gammal men ändå så pigg,hon bor i egen lägenhet och klarar sig fin fint alldeles själv:)bästa farmor:) efter kalaset ska jag till stan med mamma och mormor,där ska det inhandlas present till Henke son fyller år på måndag,men vi ska fira honom på fredag.men nu min vän ska jag nog ta mig en promenad.


Page!

Såhär blev håret.supernöjd.


Dagens viktigaste mål!

Nu äts det frukost här hemma!! Vid 11 tiden ska jag till Natta och klippa håret,idag ryker några cm för jag saknar min page:) och vid halv 2 ska vi hälsa på lilla Lova hemma hos Rasmus och Elin,myspys:D


RSS 2.0