Välkommen söndag!

God morgon:) jäklarns vilken morgon! Härligt när solen tittar in genom fönstret.


Bored.

Jag är verkligen inte rätt människa att bli sjuk! Jag är så himla rastlös.har legat och tittat på tv sen jag vaknade och jag är redan uttråkad! Sånt har jag precis gjort mig en god Latte med världens bästa investering! Vår kaffemaskin som maler hela bönor,den var dyr men värt varenda krona! Mums vad gött det ska bli :)


Sjukling:(

Brrr! Sitter hemma i soffan och äter frukost! Har till och med tänt ljus:) är fortfarande genomförkylld,febrig från och till och har ont i kroppen.jag gick iaf på bio med Cilla igår och såg hypnotisören som var jätte bra,rekommenderar verkligen att se den:) kanske inte var jätte smart att gå på bio för jag var kokhet när jag satt på bion.tur att det inte var så ansträngande:) idag ska jag vara hemma och kurrera mig! Hade tänkt att en promenix kunde vara skönt men vädret ser inte alltför roligt ut:( bläää,hatar att vara sjuk!!


Atjoooooo!

Tror minsann min kära sambo smittat mig.nyser som en tok,snoret rinner och jag känner mig lite febrig.oh no,vill inte bli sjuk nu tack:(


Mys:)

Min plutt är genomförkylld så vi har bäddar mer oss i sängen och tänt ljus:)


Hiss eller Diss?

Prövade att göra fransk manikyr med silver istället för vitt,vad tycks?


Nothing.

Man ska aldrig ta något för givet,det har jag allt lärt mig!


Långa.

Mina naglar bara växer och växer och av någon anledning så verkar dom må som bäst just nu.starka och fina och helt mina egna:) funderar på att spexa till dom lite nån kväll,höra fransk manikyr kanske? Fast istället för den typiskt vita randen kanske testa nåt coolt glittrigt eller en tuff färg.vad tycker ni,kom gärna med förslag:)


Just another day..

Hallå där!
Ännu en onsdag,veckorna går bara fortare och fortare:) klagar verkligen inte om man säger så..Men helgerna kunde gärna få gå lite långsammare:)
På lördag är det exakt 4 veckor kvar tills vi åker till Italien,fy fasiken vad jag längtar..vi ska hyra bil hela veckan och åka runt lite i Toscana,Pisa,Florens mm..vi kommer troligtvis att hyra ett hus/rum på en vingård under några av dessa dagar som vi kommer spendera i Italien (vi blir borta en vecka) Känner på mig att det här kommer bli den bästa resan som jag upplevt hitills! Henke och jag har ju varit en del utomlands,men då har det alltid varit solsemester,nu blir det nåt helt annat när vi kommer åka runt för att uppleva/se saker,och Italien som ska vara så vackert dessutom,och all god mat..Oh vad jag längtar:) Sitter här och skriver om resan,men man har ändå ite fattat att man faktiskt ska åka.
Så ni förstår säkert att jag räknar ner i allmenackan för varje dag som går:)
Jag läste Italienska på gymnasiet,så vi får väl se om jag minns något hehe.
Men fram tills vi åker så är det jobb som gäller som vanligt.
Nåt nytt som har hänt på jobbet är att jag från och med nästa vecka har fått ändra mina arbetstider:) Äntligen!
Nu jobbar jag mån-tors mellan 9-18 fre 9-16 men från och med nästa vecka kommer jag att jobba såhär.
Mån-tors 08:15-18:00 fre 09:00-13:00, det kommer vara så värt att börja tidigare mån-tors för att få sluta kl 13:00 på fredagar.
Varför jag har bett om att få byta tider är pga att det är bäst om jag är här tidigare på morgonen så första eleven som har körlektion kan betala (körlärana börjar kl 07:30) så när första eleven har kört så kommer jag finnas på plats,och när vi har kurser som tex Riskettan så behöver jag också vara här innan kl 09:00.
Och på fredagar slutar alla körlörare kl 11:25 så det brukar vara rätt dött om man säger så här på fredagar,så det kommer nog bli toppen.Jag kommer få gå upp en timme tidigare varje morgon men det är det verkligen värt!
Skönt med ny chef som även han tycker att de nya tiderna kommer bli mkt bättre:)
Så nu är Camilla väldigt nöjd:) Det handlar ju om att ge och ta trots allt!
/Millis
 

Helgen i bilder.

:)


Shopping.

Detta shoppade jag i lördags när jag var på stan med Jill :)


Instagram!!

Följ mig där:) jag heter Camillahenke


Nu ska vi iväg på släktträff.blir en helkväll med övernattning! Ikväll ska vi bada jaccuzi:) här kommer en skymt av vad jag har på mig.nya skor och skjorta som är inköpta idag:)


God morgon.

Står just nu vid köksbänken och äter en macka och dricker kaffe. Ska snart möta upp Jill och gå på stan:) så idag blir det shopping! Och ikväll släktträff! Ha en fin dag:) kramis


Mysväder!

Sitter hemma i min prickiga pyjamas,har precis duschat så jag fått upp värmen i kroppen.var jätte frusen förut.ikväll ska Henke och jag ha en riktig myskväll med godis och film.har tänt ljus här hemma:) Nu är det fredagsmys:)


Min plutt:)

Titta vad min plutt kom med till mig efter jobbet idag😄sådär från ingenstans.kärlek<3


Vilken kväll!

Tack bästa ni för en super mysig kväll:)


God natt.

Ohh vad trött jag är,nu ska jag sova.har jobbat,varit hos massören och kom nyligen hem från Erkki,Mia och Tessan.imorrn ska jag träffa Anna och Julia😄men nu kära ni säger jag natti natt!


Date med Jill!

Var på en date med Jill efter jobbet:) blev käk på brödernas och lite uppdatering ifrån hennes och Rikards resa i Nice där dom även förlovat sig 😄stort grattis till dom:) men nu är jag dödstrött så nu säger jag natti natt.


Olika på kort tid.

Det senaste året har min hårfärg ändrats mer än någonsin!! Imorrn ska utväxten färgas! Och just nu är jag ju blond,alltså mitt vanliga jag,men jag hittade dessa bilder i mobilen från i år.blont är helt klart bäst om jag får välja själv:)


Antikt!

Titta vilken fin lykta jag köpt! Den är turkos med lite slitna inslag som ni ser.tanken är att vi ska koppla in lampa i den och sedan ska den pryda taket...frågan är bara om den ska hänga i hallen eller vardagsrummet? Just nu passar den absolut inte i vardagsrummet men efter projektet göra om i vardagsrummet framöver så kommer den passa fin fint


Orange,vit,svart!

Idag ska jag inviga mina nya skor som har stått och väntat i klädkammaren några veckor i väntan på att bli använda:)


Tittut!

Föresten.solen kikar in i vardagsrummet:) härligt!!


God morgon:)

Som vanligt när man får sova ut på helgen så vaknar man ändå tidigt! Kl 8 klev jag upp.eller upp och upp,ligger i sängen och tittar på Nyhetsmorgon med en kopp kaffe i handen.H ska snart iväg på ett event med jobbet och är inte hemma förren vid 5 tiden i eftermiddag.nu ska jag njuta av mitt kaffe och sen får vi se vad dagens äventyr bjuder på:)


Mer än vad man tror!

Nu har jag varit riktigt duktig!! Alla sommarklänningar är nedpackade i lådor! Alla skjortor/koftor och tunikor hänger nu istället i klädkammaren.alla lådor med kläder är rensade,och varför säger man att man aldrig har nåt att ta på sig när man har hur mkt som helst.efter jag hade rensat ut i jeans/chinos lådan så har jag ändå 14 par byxor kvar!så jag kan ju ja två byxor om dagen varje vecka om jag vill:) så nu när jag plockat fram höstkläder/skor så är hösten mer än välkommen


fredag!

Ohh lala fredag:) Lika gött som alltid när helgen närmar sig! Det är sjukt hur snabbt veckorna går..

Sitter på jobbet just nu och har tänt lite ljus så man slipper frysa i detta ruskväder:( Så typiskt att det ska regna en dag som denna.Men i morgon och söndag såg det ut att bli lite bättre iaf:)

Någon som ska hitta på nåt skoj i helgen? Själv har jag inte så jätte mkt planerat,kanske åker förbi en sväng och hälsar på Carro,Stoffe och Edwin på lördag förmiddag när Henke är iväg med jobbet.Om dom inte får andra planer så att säga!

Annars tar jag denna helg som den kommer,skönt faktiskt! Nästa helg däremot ska vi ut till min morbror,hans fru och mina kusiner med lite släktingar.Vi ska bada utomhus Jacuzzi,äta middag och umgås..tror vi ska sova kvar där också allihopa,det ska bli riktigt kul!

Nu börjar jag även räkna ner till Italien resan..åhh så härligt det ska bli att få åka iväg :D den 27/10 åker vi och blir borta en hel vecka! Så jäkla gött. Jag och hela fam Bjurbäck!

Nae,bäst att göra lite nytta nu..kanske hörs lite senare igen kära läsare:)

Hat´ gött!


Fix!

Jag passar på att ha en skön hemmakväll för mig själv.Henke är nämligen ute och äter och har det gött med hans gamla jobb som ville bjuda in de som var anställda på lite avslutnings middag.( företaget la ner) så nu har jag precis målat mina naglar som har blivit riktigt långa och fina


Hallen.

Halloj:) kom på att jag inte visat er bilderna sen hallen blev klar! Så här får ni lite bilder.


Bebis..

Sjukt sugna på en liten hårig sak! Tänk er en liten valp! Det här är mammas och pappas vovve:) men vi vill ha en mopps:)


Helgen.

Hej alla fina människor där ute! Hoppas ni haft en lika bra helg som mig:) helgen har bestått av olika saker som träff med underbaraste Karin i lördags morse då jag bjöd hem henne på frukost.hon bor i Göteborg numera där hon pluggar så när hon var hemma ville jag självklart ses<3 sedan har H och jag uträttat massa ärenden,vi har varit hos mina päron på fika,målat och tapetserat här hemma,hälsat på svärföräldrarna,rensat vindsförådet och varit på returen med all skit!! Lagat en hel del god mat har vi också gjort och njutit av varann jag och min plutt:) en helt perfekt helg har det varit.idag tapetserades/målades det sista klart,målningen måste torka i ett dygn minst innan man kan ställa grejer på sko/hatthyllan i hallen så jag väntar med att lägga ut förr kort tills allt är klart.men jag kan säga att vi är jätte nöjda med vårt val. Nu har vi ett till projekt i tankarna som vi troligtvis kommer att sätta igång med så småningom,ska kolla upp lite grejer först bara:) resten av denna dag kommer bli lugn och skön.ni får inte missa X factor ikväll kl 20.det ska vi se.trevlig kväll på er./ millis


Vilken härlig höstmorgon:)

Nu har vi ätit frukost i sängen,ska göra iordning oss och sedan dra iväg på dagens äventyr! H var inte jätte sugen att vara med på bild men det struntar jag i hihi:)


Överaska'

Nu ska jag överaska H med lite frukost på sängen


Fina grejer.

Mkt gott vin :)


Tända ljus..

Världens bästa myskväll med H!!! Har tänt lyktorna på balkongen för första gången i år.nu är hösten här.


Kräftskiva för två.

Titt så fint vi gjort det! Nu ska min älskling och jag äta kräftor,räkor,kantarellpaj mm:) trevlig kväll minst sagt!


Tadaaa.

Tapeten på plats på ett utav ställena i hallen och sko stället blev vitt igen.ska dock målas ännu en gång och i morgon ska vi fortsätta tapetsera! Visst blev det fint


Projekt hall!!

Nu tapetseras det här hemma:) visar när det är klart.


Härligt med fredag!

Min älskling har gjort så fint! Kokat musslor i vitt vin,grädde persilja och chili och lite ostar till:) fredagsmys på hög nivå


Vilken jäkla fest

Ohh vilken fest det blev igår på kräftskivan! Super god mat och det bästa sällskapet.tacka alla som var med:) jag glömde dock kameran uppe i lägenheten så det blev tyvär inga pics. Vi har ju lyxen att ha Martin i vår förening som jobbar som artist/skådis,han spelade gitarr och sjöng som alltid på fredens fester.han är så himla duktig.wow säger jag bara:) klockan blev sent igår så idag är man riktigt seg.det får bli en mysdag idag:) förresten ni måste ju få se den snygga tårtan som min duktiga man faktiskt hade bakat till efterrätt igår.det är marängbotten med kokos,sen ett lager med egen gjord kolasås/kräm och sedan grädde och bär.sjukt gott!


Lördag den 1/9

Dagen har gått i ett!! Varit på besök hos farmor,varit iväg med Malin ( grannen) och handlat blommor till föreningen och oss själva.planterat...fixat i källaren inför kräftskivan ikväll.bakat tårta och nu håller jag på att fixa mig! Puhh... Nu är det iaf höstfint på vår balkong:) om drygt en timme drar kräftskivan igång och då jäklarns blir det fest


RSS 2.0