Du är så speciell!

Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar det här lilla charmtrollet<3 Du är såå söt att man dör:)Playdate!

God morgon:) vilken bra natt det har varit:) lilleman somnade i skaplig tid igår och sov i 4,5 timmar innan han vaknade och ville ha mat.Efter matningen somnade han om så fint igen och nu ligger vi i sängen och myser medan jag ammar! Idag står det tjejträff på schemat.En massa tjejer och så lille Nils:) Vi ska träffa Zäta,Tuva,Elin,Amanda och Lova hemma hos Zäta:) ska verkligen bli trevligt! Det ser ut att bli ganska så bra väder idag och det gillar vi:) nu ska Nils matas färdigt sen måste även hans mamma få i sig lite frukost:D hoppas ni får en bra dag:) kram 


Tiden går så snabbt!

Idag blir våran Nils 4 veckor gammal.Herre min gud,ska tiden verkligen gå så här snabbt?? Jag älskar verkligen att vara mamma och ha min alldeles egna alldeles underbara lilla familj.jag är så galet lycklig just nu.Det var jag självklart innan också :) men nu har livet fått en helt ny mening.Det är alldeles alldeles perfekt just nu när jag har båda mina fina killar hos mig. Idag har vi varit på Mateos dop på Drothems kyrka i Söderköping.Det var jätte mysigt och dom var så fina allihopa:) Cilla som är grym på att baka hade bakat världens finaste dop tårta till fikat,glömde ta kort på den dock men den var så fin :):) Vi kom hem vid 4 tiden från dopet och då tog jag,Nils och Henke en liten tupplur i sängen tillsammans :) det var så gosigt och mysigt och jag tror det var välbehövligt att få somna en timme:) mysigaste på hela dagen har det varit:) myspys! Man kan ligga och gosa,titta och lukta på Nils hur mkt som helst.Vi får aldrig nog.Tänk att du faktiskt är våran<3 helt galet!! Just nu håller Henke på med maten och jag sitter och ammar lillplutte:) ikväll ska vi tända ljus i kakelugnen nere i sovrummet och gosa framför Så mycket bättre som är på tv.Världens bästa program om du frågar mig.Men nu ska jag mata klart Nils och pussa på honom massa.Trevlig lördag kväll på er kära läsare.


RSS 2.0