Hetta.

Tror nog bestämt att man fått sig lite färg i ansiktet idag efter en hel dag utomhus! Det hettar i mitt ansikte:)


Underbar dag:)

Dagen började tidigt för henkes och min del:) vid 08:30 satt vi i bilen på väg mot Trosa! Vad vi glodde där kommer ni få veta lite senare... ;) jag har aldrig varit där innan och jag blev verkligen positivt överraskad:) väldigt likt Söderköping med vattnet och mysiga små hus.vi åt lite lunch på ett jätte mysigt fik brevid kanalen.vi har även hunnit med att storhandla på city gross och sedan blev vi bjudna på grillat hos mina svärföräldrar:) kvällen avslutades i folkparken framför maj brasan.dagen har varit toppen:D bjussar på lite fina bilder från dagen.


Plantering.

Idag har Ella och jag planterat och gjort fint på vår tomt:)


Fortsättning

:)


Tack kära vänner.

Vilken jäkla lyckad kväll gårdagen var:) 3 rätters middag med trevligt sällskap.vi spelade spel och asgarvade hehe.tack allihopa.


Date.

Sitter på jobbet och vill att tiden ska gå lite fortare.en hel timme kvar till jag slutar.är trött idag!skulle träffat Karin och Jill efter jobbet för lite tjejsnack och fika men Karin kunde tyvär inte så det får bli Jill och jag:) lika trevligt det så klart.det är faktiskt riktigt skönt att göra något efter jobbet ibland, det behöver inte vara mer avancerat än fika/ kvällsmat.när jag kommer hem ikväll kommer Henke vara:) har saknat honom massa denna vecka.det kommer bli så skönt när han inte kommer jobba mer i lund! Hoppas det blir snart:) på tal om annat, fy fan vad skönt det kommer bli med lite långledigt nu ändå från i morgon och till onsdag.jag börjar jobba onsdag nästa vecka eftersom det är röddag på tis och på mån har jag tagit semester:) underbart ska det bli.hoppas solen tittar fram också.ha en fin kväll<3


Den bästa.

Åh vad jag saknar mitt hjärta:) som tur är kommer han hem i morgon.men först ska jag träffa Karin och Jill efter jobbet i morgon och det ser jag också jätte mycket fram emot:)


På bordet.

Där ska de nog få stå:)


Promenad.

Nyss hemkommen från en promenad som blev lite svettigare än jag räknat med hahajag var på inredningspartyt för två veckor sen och beställde lite grejer som jag nu kunde hämta ut på pressbyrån.MEN paketet var visst lite större än jag trodde haha.gick ända från stan och hem med detta paket på axeln.och ändå var inte kopparna som jag beställde med i denna leverans.men nu är ljusstakarna och fruktfatet på plats iaf:)


Trötter.

Fy idag känner jag mig lite trötter.det blir nog läggdags tidigt för min del:) fast det är bara skönt.ska nog göra mig lite havregrynsgröt och lite kamomil te till kvällsmat och sen krypa ner i vår sköna säng och glo på tv! En riktig degar kväll.hoppas vädret ska bli bra i morgon, tänkte att jag skulle börja promenera på kvällarna efter jobbet så man kommer ut lite eftersom jag sitter inne hela dagarna och jobbar.men på onsdag och torsdag får jag hoppa över promenaden för på onsdag ska jag träffa Jill efter jobbet och på torsdag ska jag träffa Karin:) men sen ska jag verkligen försöka promenera varje kväll.nu blir det lite kvällsmat.trevlig kväll.


Det enkla.

Idag blev det pytt i panna med grillad kyckling och sparris i till söndagsmiddag:) enkelt och gott.snart är helgen över och det går lika fort som vanligt.vi blev iaf klara med köket och det känns skönt.om 1,5 timme kommer våra grannar Malin och Ellinor hit.Henke och jag ska ta över som kassör i vår bostadsrättförening när Ellinor flyttar så dom ska lära/ visa oss hur man gör.så vi ska bjuda på lite fika och förhoppningsvis bli lite klokare hehe.trevlig söndag på er <3


Fortsättning


Tadaaa!

Nu ska ni få se hur fint köket blev:) vi är mer än supernöjda! Åhh vad jag älskar att vara i köket nu.lite svårt att få det rättvist på bild men strunt samma:)


Gött.

På brödernas med Jill :)


Lördag.

God morgon allihopa! Snart ska jag bege mig mot stan och möta upp Jill och eventuellt Cilla.då blir det lunch på brödernas medans grabbarna grus är iväg och spelar golf:)


Fredagsmys:)

Mmm gött det ska bli med grillad kyckling,god sallad,oliv och fetaost bröd och brie:)


Sorry.

Hej:) sorry för att jag har varit dålig på att blogga denna vecka men jag har haft annat för mig:) och idag kom Henke hem från Lund så nu blir det myspys:) lovar att ni hör mer från mig i helgen och förhoppningsvis så lägger jag upp lite bilder på köket om alla handtag kommer på plats! Trevlig kväll.


Dolphins!

Nu är vi på basket:) heja delfinerna!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_198629858.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_198629863.jpg" class="image">


Full rulle.

Här hemma skruvas det skåpsluckor för fullt och det blir så himla bra:) vi var och bytte de 4 luckorna som vi fick fel från Ikea igår och så fick vi hämta ut rätt luckor direkt som tur var.köpte jätte söta blommor till köket då:) så nu är det så vår fint som det kan bli.


Lunch.


Morrn morrn:)

Här vaknades det tidigt i morse, redan straxt innan kl 8. Kunde inte sova mer.idag ska vi skruva upp nya luckorna:) men först en tripp till Ikea då vi igår upptäckte att vi fått 4 st luckor som är fel. Vi ska nämligen ha två st vitrindörrar på varje sida av köket med dom på Ikea lagret har gett oss fel:( lite irriterande men men, man får försöka se det positivt ändå, för när allt väl är på plats så kommer det bli såå fint:) nu kurrar magen. Dags för lite frukost tror jag nog allt! Kram på er.


Var är fågeln?

Nyinköpt bur som vi för tillfället har en färsk krydda i:) fint va? I morrn ska vi montera köksluckorna lovar att visa er när allt är färdigt!i morgon kväll är vi även bjudna till Jill och Rikard på middag:) ser fram emot det.trevlig fredag allihopa.


Namen hallå:)

Hej!fyyy vilken jäkla irriterande förkyllning jag dragit på mig:( näsar riner och hela jag är rödmosig i nyllet! Verkligen sexigt NOT!
Jobbar iaf och står i, kan inte vara hemma stup i kvarten.
Ikväll ska jag till moster på inredningsparty:) Det ska bli kul.
Och imorrn slutar jag vid 14:15 ska till läkaren och göra en grundlig undersökning för jag har mått bajs från och till i flera veckor nu, yrsel och lite annat,orkar inte gå in på allt. Så det ska bli skönt att kolla upp det en extra gång.Orkar inte med den här skiten mer.Jag vill känna mig "Normal" igen!
Nu måste jag fortsätta jobba:)
Ha det gott!

/Camilla

Trevlig söndag.

Nyss hemkommen från mina kusiner.super trevlig söndag hat det varit med grillning och bubbelbad i jaccuzin:)


Härligt.

Nu är vi hos mina kusiner.sitter i trädgården och har det gött! Senare kommer resten av släkten och då blir det grillning.


Glad påsk!


Mat!

Nu äter vi planka hos bror och Julia:) så jäkla gött!!


Smakprov till er:)


Kommer bli fin fint:)

Nu är vi på väg hem från Ikea och bilen är proppfull med dom nya köksluckorna:)


På fötterna.

Idag blir det nya pjuxen på till jobbet! :)


Tadaaa.

Ny matta till köket:)


RSS 2.0