Sicken tur:)

Igår kväll vid 21 tiden la Henke och jag ut våra gamla köksluckor på blocket i ren chansning av att få de sålda.
Innan har vi inte ens tänkt tanken att sälja dom utan vi tänkte att de kunde vara bra att spara till den nya köparen den dagen vi säljer lägenheten.
Men häromdagen så tyckte vi att vi lika gärna kunde sälja dom för de tar bara upp en massa plats på vinden.
Dom är i bra skickt och jätte fina (svart-högblankt) dock inte vår stil.
Den första Henke hade fått i morse när han vaknade var ett mail av en snubbe som ville köpa luckorna! Så det gick ju sjukt snabbt! Och nu i efterhand så känner vi väl att vi kunde lagt ut de för lite dyrare pris,för det var ett väldigt bra pris vi skrev! Luckor för ett helt kök med handtag och gångjärn la vi ut för 2000 kr,rena rama kapet liksom:)
Men strunt samma,huvudsaken är att vi blir av med dom.
Inte nog med att han mailade i morse,Henke ringde mig tidigare idag och sa att folk har ringt till hans mobil hela dagen och velat köpa dom.Så dom verkar vara väldigt populära på blocket:) Så på fredag kommer en kille och hämtar alla luckor och betalar!Sjukt smidigt.Vi la även ut våra förra köksstolar,får se om någon nappar på domk också.Skulle vara så skönt att bli av med de grejer som bara står och tar onödig plats!
Och på tal om något annat så hoppas vi att vin-kylen kommer i slutet av den här veckan så att vi kan koppla in den i helgen.Henke väntar och väntar... :D Så om vi har tur hinner den komma,annars får vi vänta till nästa vecka!
Nu är det endast 1 timme kvar innan jag slutar.Då ska jag hem,byta kläder och dra till gymet!
 
Trevlig kväll <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0