Snart är det helg igen.

Och det ska bli så himla skönt tycker jag:) Då ska jag soooova:) Ok,lite mer än sova ska jag så klart göra:) I morgon ska jag tex åka till Elin efter jobbet och umgås med henne och Anna:) kommer bli lika trevligt som alltid:) och i morgon kväll kommer jag nog bara vara hemma och mysa med Henke!någon annan som kommer att hitta på nåt kul i helgen?? På lördag är vi föresten medbjudna till en restaurang i Sörping av Erkki och Mia som tack för att vi vattnade deras blommor när de var i Thailand:) Mm,ser redan fram emot det.Gott! Borde även åka förbi lille farmor någon dag i helgen också,det var ett tag sen nu.Då blir hon nog glad:) sen ska vi på två hemlis grejer den här helgen med,spännande spännande:) Thihi.. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag allihopa.Kram


YouAndMeAgainstTheWorld!

:)


Underbart.

Som jag skrev i tidigare inlägg så firade jag och H 7 år tillsammans i går.Tiden går verkligen snabbt!Bästa åren i mitt liv tillsammans med honom <3
Men nu nog om det.
jag är fortfarande inne i en slags koma "trötthet" hehe så jag kanske inte har världens roligaste inlägg här men skit samma.
Antar att man behöver sol mer än någonsin just nu efter den här mörka vintern..Ge mig sol nu!!
Tänkte berätta lite för er om min helg.
Den starade ju i fredags som alla helgen så klart.
Då var H och jag hembjudna till våra kära vänner Jill och Rikard på lite mat ocg trevligt sällskap!
Det blev lagom sent och var väldigt trevligt.
Lördagen började med att vi åkte hem till mina morföräldrar för att se deras nya kök som var super fint:) lite avis faktiskt.Lite fika blev det där också så klart :D
Sen fortsatte lördags kvällen med 50 års fest.
Det var en granne till oss som fyllde år och hade fest nere i källaren ( i vårt biljardrum) Det bjöds på tacobuffe´ och massa annat gott! En toppen kväll blev det!
Men skönaste dagen på hela helgen var ändå söndagen måste jag säga.
Då låg vi hemma och tittade på filmer och bara myste med varann:)
Så har min helg sett ut i det stora hela.
Och i veckan är det jobb som gäller,ikväll ska vi även ha styrelsemöte hemma hos mig (med min bostadsrättförening), i morgon ska vi på basket efter jobbet och käka på restaurangen på stadium Arena tillsammans med Henkes föräldrar mf.
Och på fredag ska jag hem till Elin i sörping och umgås med henne och Anna efter jobbet:) En toppen vecka!
men nu gott folk ska jag stängas kassan för snart är det hemgång som gäller.
Puss och kram

En speciell dag<3

Idag är en speciell dag på många sätt och vis!Men störst av allt att du funnits vid min sida i 7 år idag.Var tog tiden vägen?Älskar dig och är så glad för varje dag du finns med mig<3


50-års kalas!

Kära grannen Erkki fyller 50 så det blir stor kalas ikväll:)


Hej bloggisen:)

Förlåt för världens sämsta uppdatering just nu.Ville iaf bara säga att jag lever hehe.Har hamnat i en period då jag känner mig sjukt trött och bara vill sova hela tiden så därför känner jag mig inte alls inspirerad av att skriva så mkt i bloggen just nu.Det blir ju inte så kul för er att läsa heller.Återkommer när jag vaknat ur min "trötthet" puss på er så länge!


Happy me :)

Oh så säger jag som alltid,guuuud så skönt att det är fredag!
Jobbar nu några ynka timmar till sen ska jag luncha med mamma,Julia och Henke :) myspys! Sen ska vi förmodligen åka hem till mamsen och fika! Har tagit med mig hembakta bullar och kladdkakemuffins som jag bakat! Smarrigt smarrigt.
Fick ett lite tråkigt samtal nyss,jag var nämligen bokad på en kurs genom jobbet den 5/2 i Sollentuna!Och det var för få anmälda så den kommer inte att bli av:( eller jo den blir av men i april istället.Typsikt!
 
Kan inte låta bli att le när jag tittar ut idag!Världens härligaste väder.Kallt är det minsann men SOLIGT :D solen kan göra mig så glad just nu.Man längtar verkligen till våren.Både för solens skull och annat kul som man kan göra då:)
I helgen har vi inte något planerat och det känns så befriande! Förmodligen kommer man hitta på både det ena och det andra men det är skönt att ta dagen som den kommer också.
Ikväll kommer killen som ska köpa våra gamla köksluckor också,så då blir vi av med dom:) Skönt! har även fått ett mail om stolarna som vi la ut på blocket så förhoppningsvis blir vi av med dom också.
Otur nog så har inte vin-kylen hunnit att komma,det har varit lite förseningar med leveranser osv..men det går inte att göra något åt! Vi får vänta helt enkelt,men man börjar bli lite sugen på att få installera den och fylla den med alla våra vin/champagneflaskor som vi just nu förvarar i källaren!
Den här veckan har gått fort som vanligt.Jag har även varit sjukt trött,somnat tidigt varje kväll känns det som.så därför känns det som att sol är rätt nödvändigt så man får känna sig lite pigg igen:)
Nästa söndag firar Henke och jag 7 år tillsammans <3 förstår inte var all tid tog vägen.Men det har varit de bästa åren i mitt liv! Kan inte fatta att jag hittade världens finaste kille:) Det skulle därför vara kul att göra något speciellt tillsammans med honom.Får klura ut vad det skulle vara bara!
 
 
Back to work!

Sicken tur:)

Igår kväll vid 21 tiden la Henke och jag ut våra gamla köksluckor på blocket i ren chansning av att få de sålda.
Innan har vi inte ens tänkt tanken att sälja dom utan vi tänkte att de kunde vara bra att spara till den nya köparen den dagen vi säljer lägenheten.
Men häromdagen så tyckte vi att vi lika gärna kunde sälja dom för de tar bara upp en massa plats på vinden.
Dom är i bra skickt och jätte fina (svart-högblankt) dock inte vår stil.
Den första Henke hade fått i morse när han vaknade var ett mail av en snubbe som ville köpa luckorna! Så det gick ju sjukt snabbt! Och nu i efterhand så känner vi väl att vi kunde lagt ut de för lite dyrare pris,för det var ett väldigt bra pris vi skrev! Luckor för ett helt kök med handtag och gångjärn la vi ut för 2000 kr,rena rama kapet liksom:)
Men strunt samma,huvudsaken är att vi blir av med dom.
Inte nog med att han mailade i morse,Henke ringde mig tidigare idag och sa att folk har ringt till hans mobil hela dagen och velat köpa dom.Så dom verkar vara väldigt populära på blocket:) Så på fredag kommer en kille och hämtar alla luckor och betalar!Sjukt smidigt.Vi la även ut våra förra köksstolar,får se om någon nappar på domk också.Skulle vara så skönt att bli av med de grejer som bara står och tar onödig plats!
Och på tal om något annat så hoppas vi att vin-kylen kommer i slutet av den här veckan så att vi kan koppla in den i helgen.Henke väntar och väntar... :D Så om vi har tur hinner den komma,annars får vi vänta till nästa vecka!
Nu är det endast 1 timme kvar innan jag slutar.Då ska jag hem,byta kläder och dra till gymet!
 
Trevlig kväll <3

Inuti mitt hjärta<3

Jag längtar!!


Helgen!

Hej hopp måndag!
Helgen har varit tipptopp för min del.
I fredags var jag hos julle en sväng för hon hjälpte mig med håret,sen åkte jag hemåt och åt en god middag tillsammans med H.
Henke var iväg och spelade poker med grabbarna så jag hade en lugn kväll för mig själv i soffan:) Bakade ju massa bröd också så klart som blev super gott!
I lördags var vi på Johans (Henkes bror) 30 års fest som var i Roddklubbens lokal nere vid hamnen,jätte trevlig lokal måste jag säga! Blev relativt lugnt och mkt trevligt!God mat,kul med livemusik och massa nya människor.Lyckad kväll med andra ord.
Under söndagen fick vi äran att hjälpa Henkes bror att städa lokalen,gick faktiskt väldigt snabbt för vi hade förberett en del på kvällen innan:) Och sedan blev det födelsedags middag för Johan hemma hos mina svärföräldrar!Lika god mat som alltid.
Söndags kvällen avslutades i soffan framför den nya serien som gick på 1:an,sen blev det natti natti för både H och mig,kändes att man hade sovit lite färre timmar än vanligt denna helg:)
Måste ändå säga att jag är relativt pigg idag även fast det är måndag.Lite sliten är man ju alltid på måndagar,men dagen kommer nog rulla på trots allt:)
I veckan har jag inga speciella planer på schemat,bara träning! I morrn ska jag köra spinning,skönt kommer det bli!
Hoppas ni också haft en bra helg.
 
//Camilla

Bake.

Har bakat Focciaca för fullt här hemma:) fina blev dom,hoppas dom blev goda också:)


White day!

Vitt vitt vitt! Ja det är vad man ser om man tittar ut genom fönstret!Snön is back even if you like it or NOT!
Sitter just nu på jobbet och har slängt i mig en pirog,magen kurrade lite:) 1 timme kvar av denna arbetsdag sen är det helg.Så skönt!
Jag ska hämta upp Julia på Actic efter jobbet ( hon har varit på yoga) sen drar vi till Maxi och handlar lite.
Julia ska även hjälpa mig att slinga håret idag,så jag blir lite fin till 30 års festen i morgon.
På tal om något helt annat så fick stakars Henke vara kvar på jobbet till 23.00 igår (yes ni hörde rätt) och det tar ju 1 timme att åka hem också så vid kl 12 i natt var han hemma stakarn.
Det var något tryckintag eller vad det nu hette som de väntade på,och bla bla..fattar inte rikgit själv vad de höll på med haha men det fick iaf en av de längsta arbetsdagar man kan ha! Från kl 08.00-23.00 är ju varje dag man är på jobbet.Så idag är han säkert helt slut min plutt.
Ikväll tänkte jag börja baka Focciacan (har aldrig bakat det tidigare) så jag hoppas det blir bra.Man jag är ju rätt grym på bakning om jag får säga det sjäv ;) så det blir nog toppen!
Skönt att slippa tänka på bakning imorrn iaf för jag kan tänka mig att Johan kommer att behöva en del hjälp i lokalen som han hyrt.(han har hyrt roddkulbbens lokal) som ligger nere vid strömmen mitt i vattnet,coolt :) och jag tror vi blir 30-40 pers ( endast vänner osv,ingen släkt) Släktkalas blir vid ett senare tillfälle.Så nu börjar Johan bli gammal gubbe,30 bast! Herregud.
Ser fram emot helgen,tror det kommer bli kul.
Hoppas ni andra får en lika bra helg som jag:)
 
//Camilla

Halva veckan avklarad!

Snart är halva arbetsveckan avklarad efter ledigheten!
Måste säga att jag tycker dessa dagar gått riktigt fort:) skönt med andra ord! Snart är ju liksom helgen här igen!!
Den här veckan har jag ju kommit igång med träningen också,känns bra.
Körde Bodypump i måndags och har världens träningsvärk i låren,typiskt mig att lägga på för mkt vikter dessutom.Tror alltid att jag är hulken,men när man inte tränat på över 1 år så kanske man borde börja lite lätt hehe.
I morgon blir det 1 timmes spinning,får se hur det går nu när jag har sån himla träningvärk i benen.Men träna,det ska jag!
Igår träffade jag min fina Cilla efter jobbet:) Vi gick till Poseidon och åt kvällsmat och pratade om allt mellan himmel och jord.Hennes bebbe i magen växer så det knakar så magen var rund och go :D Längtar tills den lille vill komma ut <3
Ska förhoppningsvis träffa Cilla en stund på fredag efter jobbet också om hon vill gå på stan med mig.
Jag vill hitta något nytt att ta på mig på Johans 30 års fest på lördag.
 
 
Nu är det ungefär 2 timmar kvar av den här arbetsdagen,sen kommer Henke och hämtar mig! Då måste vi åka och handla lite.
Vi har nämligen fått den stora äran att baka Foccacia (bröd) till Johans fest så vi måste handla alla ingredienser till det plus lite annat.
Baka tänker jag inte göra förren på fredag kväll så brödet är färskt tills på lördag när vi ska äta det! Hoppas det blir gött.
Annars händer inget speciellt i veckan och det är ju skönt det med.
Nu måste jag fortsätta jobba de 2 sista timmarna:)
Ha en fin kväll på er <3
 

Skönt:)

Första Bodypump passet avklarat för i år på Factory Fitness:) Känner mig sjukt nöjd och ser fram emot nästa pass! hoppas verkligen på goda resultat gör just nu har jag varken den kondis eller styrka som jag vill ha! På torsdag ska jag köra 1 timmes spinning och jag känner redan nu hur jobbigt det kommer bli,men nu jäklar ska jag köra! Ska försöka köra 2-3 ggr i veckan så jag håller igång:) Men nu ska jag se den nya tv serien Inkognito med mitt <3 trevlig kväll:)


Söndag 6/1-2013

Ja då var dagen här:( sista lediga dagen för i morgon börjar jag jobba igen efter 16 dagars ledighet!Det har varit jätte skönt att få vara ledig,tiden har gått alldeles för fort bara.Och även om det känns lite jobbigt att återgå till jobbet i morgon så kommer det ändå bli lite skönt att få återgå till rutin igen också:) Komma igång med träningen och så också.Henke och jag har faktiskt varit väldigt duktiga idag.Vi har varit ute och promenerat i 1 timme och 45 min.Vi gick mot kneippen och sedan runt strömmen,super mysigt och väldigt skönt med frisk luft.Men nu när vi kom hem så blev jag lite småfrusen så jag ska nog ta mig en varm dusch! Hej svejs!


Lördag.

Snart är lördagen över och söndagen är då istället här! Men ännu är det några timmar kvar av dagen och det tänker jag njuta av,för på måndag är det dags att jobba igen.Idag har Henke och jag varit på en second hand tur.Vi har varit på Erikshjälpen,Hela människan och Bra och begagnat! Men vi hittade inget för den här gången.Efteråt åkte vi till mamma och pappa och drack kaffe och sedan åkte vi hem och lagade mat! Maten blev såå god:) vi gjorde kycklingklubbor med örtkryddor,citron och lök i ugnen och till det en stor sallad med tomat,paprika,fetaost,avokado,kronärtskocka,brie,och så klart salladsblandning.Vi köpte även ett super gott bröd med ost/oliver i som vi åt till:) Sjukt gott! Man blir alltid så himla trött och slö efter maten men vi var duktiga och gick ut på en promenad:) Det blir ju mörkt fort men det är mysigt att vara ute i mörkret när man ser hur mysigt alla har det inne med levande ljus och ljusstakar.Snart ska vi se på film och ta det lugnt.Skönt:) Trevlig kväll allihopa.


Ännu en tjejdag:)

Sitter i bilen på buss-station och ska hämta upp Anna! Sen drar vi till Sörping och hälsar på Elin m familj :)


Som nya:)

Nu är alla pinnstolarna målade och vi är jätte nöjda med resultatet:) tänkte att ni skulle få se resultatet:) Tadaaa!


Tjejdag!

Snart kommer Jill hit:) sen ska vi möta upp Julia,Anna och Stella på stan!! Vi ska äta lite lunch och ha en riktig tjejdag:D försökte fota dagens kläd-val! Lite svårt att få med ansiktet när man fotar sig själv så ni får stå ut med att jag har en mobil framför trynet haha:) och vänder jag på kameran så kommer bara ansiktet med.Kanske ska skaffa sig en personlig fotograf? Hehe.idag blev det bekväma kläder för en dag på stan! Tjingeling på er <3


Tack för igår!

Tack till er som vi tillbringade gårdagen med och firade in det nya året :) kvällen blev väldigt lugn och vi var faktiskt hemma redan kl 01:00 riktigt skönt! Måste dock erkänna att jag var väldigt dålig på att ta kort igår men här kommer några som jag tog iaf:) och Gott Nytt År på er allihopa!


RSS 2.0