Söndag.

Åhh vad jag känner mig extra lycklig idag:) Solen gör mig verkligen på bästa humöret!både Henke och jag vaknade straxt innan kl 9 i morse,det var så skönt att ligga kvar i sängen en stund och vara vara:) Sen gick vi upp och gjorde frukost.Nu kom vi precis hem från 1,5 timmes promenad,Gud så härligt det var och jag fick såna vår/sommarkänslor av vädret:D vi gick nere vid strömmen i stan och förbi knäppingsborg mm.Avslutade det hela ned en god macka på Brödernas café! Världens mysigaste och bästa söndag har vi haft hittills och det bästa är att klockan bara är ett snart så man har fortfarande hela dagen framför sig.Tog några fina pics från promenaden.


Beslutångest!

Just nu är jag sjukt trött på mitt hår.Det vill inte alls som jag vill och så hatar jag utväxten som finns där.Har verkligen beslutångest över om jag ska färga håret själv hemma (som jag oftast gör) eller om jag ska till frissan.Jag vill fortfarande vara ljus eftersom våren närmar sig men det skulle vara kul med lite kontraster i håret.Hmm hur ska jag göra?!


Spelkväll med de bästa.

Igår kväll hade jag lite tjejkompisar här hemma.Vi åt mat,kex och ostbricka och spelade spel.En riktigt lyckad och trevlig kväll.Men jag som numera är en pensionär hehe följde inte med när dom gick vidare.Sängen verkade mycket skönare tyckte jag:D somnade som en stock.Men tack tjejer det var super trevligt så det måste vi verkligen göra om snart igen.


Tack!

På förmiddagen idag har jag varit på Heléns trafikskola och fått jätte bra hjälp med det nya programmet som vi snart ska gå över till på jobbet.Nu är det bara 2 veckor kvar och en HEL del att förbereda!tackar verkligen för hjälpen till de gulliga tjejerna på Heléns!Ska troligtvis dit en till gång innan vi emigrerar!Och på fredag får jag träffa dom igen och resten av trafikskolorna i stan.Då ska vi nämligen ha en pedagogdag tillsammans som börjar med att vi på morgonen ska till Linköping,sedan tillbaka till Norrköping för lunch tillsammans mm och på kvällen är alla som vill välkomna till Wasa på middag och galej:) Riktigt kul att vi gör nåt tillsammans:) Men nu ska jag avklara mina sista 2 timmar innan det är dags för hemgång.Som jag längtar!


En bra helg:)

Helgen har varit super:) Vi invigde helgen med att umgås med Linus och Julia i fredags.Vi köpte hem vedugnsbakad pizza och såg på film hos dom!En riktigt skön kväll blev det.under gårdagen gjordes en massa ärenden som vi var tvungna att fixa med,Känns väldigt skönt nu när det är gjort måste jag säga!Hatar att ha saker liggandes som man måste ta tag i.Och på kvällen bjöd vi upp Mia,Erkki och Tessan på mat och såg på Mello:)Men idag är nog bästa dagen,för snart ska jag iväg och träffa Karin som är på besök i Norrköping denna helg!Hon bor numera i Gbg så det blir inte att man ses så ofta.Så jag ser verkligen fram emot att träffa henne och höra om hur hon har det i Göteborg och med pluggandet och allt:) Saknar min Karin<3 Sen är vi bjudna på middag hos mina svärföräldrar idag med så det kan inte bli bättre:) Slippa laga mat,Yes!! :) Ha en fin söndag allihopa:) kram


Hej:)

Ohh,när ska denna trötthet ge sig! Kan inte förstå hur man kan vara så trött hela jäkla tiden.
Min själ och kropp skulle verkligen behöva komma till ett varmt land just nu med massa SOL som ger energi! Härligt det skulle vara att få åka bort.
Skönt att veckan gått fort,redan fredag i morgon!Otroligt skönt:) Jag ska lata mig heeeela helgen.Kanske gå på bio med mitt hjärta i morgon!?Jag är sugen på att se nya Wallander på bio.Någon som sett den?
Föresten på tal om något helt annat så vill jag ännu en gång säga stor grattis till min vän Emelie och Robban som blivit föräldrar till en bedårande liten Tuva<3 Är jätte glad för er skull,se till att njuta nu för dom växer ju allt för fort:)Så grattis grattis till er<3
 
Vad ska ni andra göra i helgen??
 
Kramis

Stakars er!

Sorry ännu en gång för att jag är världs-sämst på att blogga nu för tiden.Men jag har mina perioder då jag inte tycker det är lika kul,och just nu har jag en sån period.Så istället för att bara skriva massa onödigt bla bla bla:) så skriver jag inte allsTänkte bara säga att jag lever och mår toppen :D är fortfarande inne i en trött period och längtar efter sol som många andra! Önskar er läsare världens bästa kväll:) PussPuss


Tack tjejer.

Jag hade det super trevligt idag efter jobbet när jag var hemma hos Elin,Rasmus och småtjejerna! Amanda är lika busig och glad som vanligt:) tog några väldigt fina bilder haha.


Fredag!

Idag är det fredag och det gör mig på sjukt bra humör:D börjar inte förren kl 9 så jag ligger just nu i sängen och tittar på Nyhetsmorgon!! Ska snart gå upp och göra mig en god nyttig frukost.Och efter jobbet idag ska jag till Sörping till Elin m familj,Anna kommer också:) Ser fram emot en date med tjejerna.Kram kram <3


RSS 2.0