Hej:)

En hälsning från Italien:) vi har det super bra här😄det är så vackert,maten är underbar,vinet är mums och så har jag bästa sällskapet! Inatt blir vår sista natt i Siena för i morgon drar vi till Florens där vi ska spendera två nätter:) på fredag fyller svärmor så då ska vi överaska henne med en liten tripp,det är det minsta vi kan göra när vi blivit bjudna på denna underbara resa samt all god mat och dryck som vi får.men nu tar vi igen oss på hotellrummet och om 1-2 timmar tänkte vi gå upp till hotell baren:) Hejsvejs!


More..


Italy!

Första riktiga dagen här i Italien:) vi kom igår kväll vid 20 tiden så då hann vi inte med så mkt.idag däremot har vi varit i Pisa och sett på det lutande tornet,och ja det lutade verkligen😄tyvär har det ösregnat hela dagen så det var otur men det ser ut att spricka upp och morgondagen ser ut att bli bättre iaf:) nu anlände vi precis till Siena där vi ska spendera 3 nätter.vi bor på en slags stor herrgård där vi har varsitt rum allihopa.nu ska vi ta en skön dusch för att sedan gå vidare till en mysig restaurang där det ska ätas och drickas gott:) bjussar på lite pics från idag för er nyfikna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d4805e087c337489a0e94.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d4805e087c337489a0e94.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d486dddf2b301f6003a62.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d486dddf2b301f6003a62.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d48f0e087c33740044570.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d494dddf2b323ee001dc5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d4968e087c3377dc4f070.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d496a9606ee1a46d78110.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3345757/images/2012/pic_508d49deddf2b30232004565.jpg" class="image">


Full rulle.

När Elin och tjejerna hade åkt hem efter vi fikat så åkte H och jag till Maxi för en mini shopping.H köpte en ny väst och jag två tröjor,ska dock lämna tillbaka en i morgon för den blev inget bra! Vi har även hunnit med att tvätta,packa i för resan Wiieee I MORGON ÅKER VI😄fy sjutton vad skönt det ska bli.tyvär ser det ut som att vi kommer ha lite otur med vädret vissa dagar:( MEN det kommer att bli en super bra resa iaf,och vädret kan ju även hinna ändras:) morgondagen känns rätt fullspäckad också.på förmiddagen ska jag hem till mamma och pappa och lämna våra nycklar så de kan vattna när vi är borta.sen måste vi packa det sista,H måste jobba lite på förmiddagen och vid 14:40 drar vi mot Skavsta.det blir troligtvis så att vi äter lunch där precis innan vi flyger(planet går vid 17 tiden).sen är vi verkligen på väg:) men nu ska vi slappa resten av kvällen.fredagsmys med andra ord!!


Energi.

Dessa personer ger mig energi:) tack för fikastunden:)


Snart så:)

Ligger i sängen och tittar på tv.är redan trött så om en stund ligger jag nog och sussar:) så jäkla härligt med fredag i morgon.jobbar 9-13 sen tar jag helg! Vet att jag tjatar men shit snart åker vi:) planet går vid 17 tiden på lördag!! Det ska bli så underbart.sov så gott! Hej svejs😄


MeAndI

Ligger i sängen och göttar mig!bäst att bre ut sig över hela sängen nu när H är i Gbg:) ikväll har jag lyssnat på bra musik och lagat världens godaste fiskgryta:) nu tittar jag på Nybyggarna men väntar mest på att Greys ska börja😄bästa!! Idag har jag och Elin bestämt att hon och tjejerna ( hennes två döttrar) ska komma till mig på fredag och fika:) längtar till att träffa dom alla 3.att få se hur mkt Lova har växt och att få träffa världens underbaraste Amanda,sist men inte minst att få träffa bästa Elin:) det ser jag verkligen fram emot! Men nu ni ska jag fortsätta slappa.trevlig kväll:)


Längtan.

Sitter hemma i soffan och längtar till lördag:) då drar vi till Toscana (Italien) fyy vad jag längtar!! Men ikväll ska jag mysa med H för i morgon bitti åker han till Göteborg med jobbet.dom ska på mässa där och blir borta till fredag.så två hela nätter utan min plutt:( hur ska det gå.ha en mysig kväll😄kramis


Mys.


Helgen i bilder:)

Helgen har varit toppen:) den avslutas med film ikväll!


En dag för ordning och reda!

Puuhh.. Nu känner man sig lite sliten,har hållit på hela dagen! Vi hade nämligen fixardag med grannarna idag:) om ett tag ska jag åka och köpa mat till hela bunten som vi ska äta tillsammans nere i vår lokal i källaren.blir säkert nåt glas vin till också:) gött det ska bli med mat:)


Grönt!

Titta vilken fin klänning/tunika jag köpt😄älskar verkligen färgen.ser inte så rolig ut när den bara hänger kanske men tror det blir sjukt snyggt med leggins eller strumpbyxor och några snygga boots till:)


Till er nyfikna!

Tänkte visa lite mer bilder på vardagsrummet till er som är nyfikna:)


Torsdag.

God morgon söta ni:)
I morse när jag klev upp så var jag dödstrött:( hade verkligen ingen lust att gå till jobbet.
Men nu sitter jag här på jobbet och jag känner mig faktiskt piggare:) Tiden har dessutom gått sjukt fort än så länge.
Idag jobbar jag utan mina kollegor fram till kl 15:30, för då kommer de tillbaka från sin pedagoddag med chefen:) Så från kl 08:15-15:30 är jag all by myself på jobbet.
Hade verkligen inte sett fram emot den här dan pga ingen annan skulle vara här,MEN faktiskt så känns det riktigt skönt:) haha..lugnt och skönt! Ahh:) och konstigt nog går tiden snabbt också.
Sitter en elev och pluggar nu dessutom så helt själv är jag ju ändå inte:)
I morgon är det äntligen fredag dessutom,så man ska absolut inte klaga väl?
Slutar 12:30 imorrn så jag måste ta komp sista halvtimmen pga att jag ska till tandläkaren:( usch,undrar vad det kommer kosta? hatar att gå till tandläkaren för det är så jäkla dyrt.fast samtidigt är det ju värt att gå 1 gång/år så att man har hela och friska tänder:) Så var rädd om gaddarna hörrni :)
Just det,glömde berätta att igår kväll efter jobbet så köpte jag 4 pinnstolar av en kvinna som satt ut sin annons på blocket:) Äntligen hittade jag 4 likadana,som jag letat.Det bästa av allt var att de endast kostade 200 kr,japp ni hörde rätt..200 kr för ALLA 4,sjukt bra!
Det stod i annonsen att några av dom behövde limmas lite etc etc,men jag tänkte att för det priset så var det värt varenda krona:)
När jag kom till kvinnan för att hämta stolarna så såg jag att en utav stolarna hade en stor spricka i sitsen,så det var inte i lika gott skick som jag trott,men jag tror att det kommer att bli bra iaf.Vi ska renovera dom lite,limma på vissa ställen,slipa och sedan ska de målas vita.Jag menar för 200 kr kan man inte begära så mkt.Huvudsaken är att de blir bra och stabila när vi gjort iordning dom.
Nu ska jag göra lite nytta:)
Vi hörs min vän <3
 

Trött på att vara trött.

Ja,som rubriken säger så börjar jag känna mig jäkligt trött över att känna mig trött hela tiden.
har känt mig trött och utmattad i flera dagar nu och det blir inte bättre! Jag tycker det är jätte jobbigt att känna sig såhär för man är inte alls sitt "vanliga jag" man är inte på speciellt bra humör,har ingen lust med saker,att jobba känns bara jobbigt och inget känns speciellt kul:( Att trötthet kan påverka än så mkt,jobbigt värre men det blir säkert bättre inom några dagar.
Det var extra avslappnande och skönt igår kväll när jag var hos massören:) Gud så underbart det är att bara få ligga där och bli omhändertagen,få bort allt det onda och stela i rygg/axlar och känna sig som en ny människa.
Jag ska tillbaka dit igen den 14/11 så om nästan exakt 4 veckor! Längtar redan:)
Gissa vad jag längtar till just nu?? Jag längtar ihjäl mig till nästa lördag 27/10 för på kvällen då sitter vi på planet på väg mot Toscana (Italien) När man känner sig såhär trött och hängig så längtar man desto med :D Gahh vad härligt det kommer att bli.
Vi kommer att bo några nätter i Florens,Pisa och Sienna,dessa 3 ligger i Toscana.
Har ni sett filmen "Under Toscanas sol" Den är jätte bra,och jag minns att när jag såg den så blev jag helt betagen av just Toscana,det är så himla vackert där..jag kommer att ta MASSA bilder såklart så ni som följer mig på bloggen kommer att få se hur härligt vi haft det.
Nu får vi bara hoppas på att vädret kommer att bli bra också:)
Som det ser ut just nu så ligger temperaturen runt 20+ så det är ju iaf helt ok.
Det är ju ingen solsemester vi ska på,utan vi ska åka runt en massa,se på vackra platser,upptäcka vingårdar där vi ska gå på vinprovningar mm.Äta en jäkla massa god mat och bara NJUTA!
Henke och jag åker dit tillsammans med hans familj (mamma,pappa och hans bror)Det kommer bli toppen:) Har aldrig längtat efter en resa så mkt i hela mitt liv.
Men nu till något helt annat:)
Fram tills resan så ser livet ut som vanligt,jobb,fridtid,vänner mm.
Den här veckan har jag inget speciellt planerat efter jobbet,får väl se om det dyker upp nåt skoj,kanske blir en fika men någon vän?
På fredag ska jag och H göra klart det sista i vardagsrummet.Egentligen är det ju i princip helt klart med möblering mm.
Det som saknas är taklampan som ska upp,lister som ska sätta dit längst golven för att täcka alla fula sladdar till högtalarna mm.Ja lite småfix med andra ord:) Sen står det städning på schemat på fredag:( Det behövs verkligen en storstädning där hemma,efter vardagsrums renoveringen har vi ju självklart städat av det värsta,men en storstädning är ett måste.Damning,damsugning,tokning av golv/lister mm.Inte världens roligaste men det är alltid super skönt när det är gjort:)
På lördag ska vi även ha "Fixardag" med vår bostadsrättförening.Vi har det2 ggr per år.En gång på våren/sommaren.
Så nu blir det sista för i år.
En fixardag består av tex kratta löv i trädgården,rensa bort massa skräp,städa trapphuset,städa källaren/bastun/biljardrummet mm mm.Ja det finns alltid en hel del saker man brukar behöva göra:) Sen så brukar vi alltid fika och äta tillsammans på eftermiddagen/kvällen:) personligen så gillar jag fixardagarna,det är ett ypperligt tillfälle att umgås med sina kära grannar:)Då är det extra tur att vi har så bra grannar i huset.
På veckans sista dag,alltså söndag,då bär det av mot Eskilstuna.
Vi ska åka dit tillsammans med Henkes föräldrar för att hälsa på hans söta mormor:) Mormor Gertrud har sin egna speciella plats i mitt hjärta:) Älskar den tanten:) Hon är så himla snäll och underbar.Kanske henne Henke ärvt sina gener ifrån :D hehe. Det ska bli super trevligt iaf.
Så helgen är rätt så fullspäckad för min del,därför känns det faktiskt skönt att jag inte har så mkt planerat såhär mitt i veckan.Jag vill bara hem och sova ändå ;) Lite tråkig får man allt vara ibland eller hur?
 
Ha en toppendag allihopa! Lovar att skriva snart igen:) Men som sagt följ mig gärna på instagram (Camillahenke)
Puss & Kram

When the rain falls down on me...

Brrr vilket jäkla skit väder rent utsagt! Det hade varit finfint att ligga hemma i sängen under sitt varma täcke och tittat på en spännande film idag,eller vad säger ni?
Sorry att jag blivit dålig på att blogga igen,men Instagram går mkt smidigare så det är oftast där jag uppdaterar mig:) Camillahenke heter jag där för er som vill följa mig!
Tänkte iaf berätta om helgen:)
Äntligen så är vi klara med vardagsrummet,och vi är mer än jäkligt nöjda :D det blev verkligen super bra:) Självklart ska ni få se mer bilder sen när allt småfix är på sin plats också:) Men lite har ni ju redan sett!
Spenderade även lördags kvällen/natten tillsammans med bästa tjejorna, Jill,Julia och Anna! Middag hos Julle och sedan utgång:) En riktigt rolig och lyckad kväll! Fasan vad jag älskar mina vänner:) Ni gör mig så lycklig <3
I söndags var jag rätt så sliten,inte konstigt eftersom det blev sent i lördags:) Men jag var ändå väldigt duktig igår tycker jag.Bakade både bullar och piroger,satte upp gardiner och annat småfix i vardagsrummet,hade tvättstugan mm.Så fullt ös ändå.Kvällen spenderades iaf i sängen med film:) Mysigt när man hörde hur regnet smattrade utanför  mot fönstret innan vi somnade.
Ikväll blir det styrelsemöte med Mia och Victor ( mina grannar) vi ska planera lite inför fixardagen som är på lördag:) Sen tänker jag somna tidigt ikväll,har varit sjukt trött hela dagen idag.
I morrn är det äntligen dags att gå till massören igen,ska dit vid 19:00 imorrn kväll,det kommer bli väldigt skönt:) Välbehövligt om inte annat.
Nu är det dags att jobba vidare,ska snart lära chefen hur man stänger kassan:) Ja ni hörde själva,JAG ska lära chefen,det luktar löneökning där va? ;)

En fröjd..

Att vakna upp och se denna vackra syn:) vi är så jäkla nöjda! Wiiiie.på bilden nedan är inte riktigt allt klart ännu,det ska upp tavellister mm på väggarna,taklampan ska upp och gardiner och lite annat småfix:) men visst blev det bra?!


En glimt.

Vad vi jobbade och stod i igår med vardagsrummet.eftersom vi kapat av brädor på flera ställen så blev det en massa spill,så vi hade oturen att virket inte riktigt räkte:( det saknas nästan exakt 3 rader.men vi kom på att vi iaf kunde måla de brädor som vi fått upp så det gjorde vi.idag ska vi åka och handla till de som saknas och sätta färg på dom med.sen är det äntligen klart:) det blir sååå fint :) bilden ni ser är inte alls rättvis men ni får se en skymt ändå från vardagsrummet.


Sorg.

Tänker på min barndomsvän och hans familj.jag önskar att det inte vore sant.smärtan som ni måste gå igenom måste vara outhärdig! Jag är så ledsen,önskar att det inte vore sant.all kärlek till er <3 ord blir till tomhet...vaka över oss där uppe.


Borlänge here we come!

Nu rullar jag och mina kollegor vidare mot Borlänge! Det blir övernattning och i morgon ska vi sitta i möte mm all day long och dessutom träffa våra andra kollegor som jobbar inom yrkesakademin fast på andra ställen i Sverige.


Helgen.

Helgen går alltför fort tycker jag:(
Men helgen har varit bra iaf tycker jag!
I fredags var henke och jag bjudna hem till Ante och johanna på middag i deras fina hus:) Vi hade super trevligt och vi fick jätte god mat mm.Tusen tack kära ni för allt! Vi var hemma vid 01:30 och då däckade vi båda två i sängen:)
När vi vaknade på lördagen så började vi med vardagsrummet,vi håller nämligen på att göra om/renoverar där just nu.
Det kommer bli sååå fint när det är klart,MEN det är lite jobb med det hela.
Vi började iaf att slita ner tapeten i vardagsrummet,och sedan målade vi om alla väggar vita för de behövde fräshas upp.
Det gick rätt snabbt att måla som tur var.
Men eftersom vi drog ner tapet på en utav väggarna så var vi tvugna att slipa/spackla på den väggen så därför kunde vi inte måla där pga torktiden mm.
Så på söndag morgon när H åkte iväg och spelade golf så målade jag klart allt i vardagsrummet:) och det blev super bra.
När han var hemma från golfbanan i söndags så åkte vi till bauhaus och köpte virke till Panelväggen som ska upp i vardagsrummet:) det tog lite tid men det gick ändå smidigt,snälla lillebror kom med pappas bil och körde ett släp åt oss med allt virke för vi har ingen dragkrog på bilen.
När vi väl var hemma så började problemen hehe.
Plankorna var 4,5 meter långa, så då kom vi på att vi inte kunde få upp dom i trapphuset ( vi bor på 4:e våningen) så då fick vi sätta igång och såga tills de blev kortare.MEN självklart så fungerade inte sticksågen som vi lånat så där stod vi med massa plank och ingen såg.Eller jo vi hade en vanlig såg men det tog  världens tid att såga för hand!
Som tur var kom vår hjälte Erkki och lånade oss hans sticksåg,och vips så gick det väldigt snabbt att såga allt.
När det väl var klart så skulle vi bara bära upp allt på fjärde våningen,så man fick få några vändor..helt slut blev man! Ingen dålig motion där direkt:)
När allt var uppe i lägenheten så tänkte vi,yes vad skönt nu är allt uppe så nu kan vi börja sätta upp reglar och kanske börja spika upp panelen lite smått ikväll:) MEN då kom nästa problem när jag frågar Henke om vi har laddat batteriet i skruvdragaren..och NEJ det hade vi ju självklart inte gjort,så vi fick börja skruva för hand vilket tog tid och gjorde dessutom väldigt ont i händerna! Så tillslut sa vi båda att nae,nu struntar vi i detta för ikväll och fortsätter i morgon när batteriet är laddat och vi har mer ork,så det gjorde vi också.
Det blir inte alltid som man tänkt sig,vi var jäkligt slarviga med att kolla upp innan att allt funkade som det skulle,men man lär sig av sina  misstag Right? hehe.
Ikväll ska vi iaf få upp alla reglar har vi tänkt och måla dom.
Sen får vi fortsätta lite sucsessivt varje kväll,men det mesta kommer nog att göras till nästa fredag/lördag för vi vill inte störa grannarna alltför mkt om kvällarna.
Vardagsrummet ser ut som en ända röra just nu men bryr jag mig inte om.Det får vara lite huller om buller nu ett par dagar,för det kommer det vara värt när allt är klart det vet jag :)
Men på tal om något helt annat så åker jag till Borlänge i morgon eftermiddag med mina kollegor:) Vi åker direkt efter jobbet och blir kvar där till onsdag.
Vi ska på möte där hela dagen med resten av våra kollegor från olika orter i sverige som jobbar inom Yrkesakademin.
Vi hade längst att åka så för att vi skulle slippa åka kl 05:00 på onsdag morgon så betalade jobbet hotellrum för oss så vi får sova kva tis-ons och det känns jäkligt skönt! Det ska bli kul att få åka iväg och träffa alla de andra.Skönt att göra lite annat också:) För mig blir det även kurs på fredag denna vecka,så då blir det ännu en "jobbfri" dag:) Som sagt,skönt att få göra nåt annat för att bryta av de mönster som lätt blir samma gamla vana varje dag!
Men nu mina vänner kan jag inte babbla på mer här,för nu måste jag jobba:)
Hej svejs!
 

Helt slut!

Nu har jag duschat och ligger i sängen och pustar ut! Vardagsrummet är ett ända kaos just nu så vi får vistas i sovrummet ikväll:) vi har lite kvar att måla men det kommer gå snabbt,vi ska göra klart väggarna i morgon.och förhoppningsvis ska vi åka och handla material och börja med panelväggen! Vi får se vad som hinns med.Det kommer bli så jäkla fint:) ni ska få se bilder när allt är klart:)men nu ska vi ha en myskväll med film.


Snickarbrallorna på!

Nu ska vi börja med vardagsrummet:) bara att sätta igång!


Tack bästa ni:)

Igår var H och jag bjudna hem till Ante och Johanna,super trevligt hade vi:) var hemma vid 01:30 och då somnade vi bums! Tack kära ni för super god mat och trevligt sällskap! Jag gjorde föresten det här blomsterarrangemanget själv som vi gav bort till dom.fint va?


Fredag äntligen:)

Åh vad härligt med fredag! Förmiddagen består av jobb fram till kl 13,sen ska jag hämta upp mamma för vi ska åka och luncha:) och ikväll väntar middag/partaj hemma hos Ante och Johanna! En grymt bra fredag med andra ord!


Tack bästa ni:)

Haft en super trevlig torsdags kväll med Anna och Julle på Munken:) tack bästa ni! Nu laddar vi inför nästa helg för då blir det en riktig tjejkväll:)


Tjejkväll.

Efter jobbet ska jag möta upp Julia och Anna! Vi ska ut och äta och dricka ett glas vin:) vardagslyx!


God kväll:)

Åhhh vad glad jag är,för idag börjar Greys igen för säsongen:)tjohoo som jag längtat.Idag har jag varit och jobbat,mår iaf bättre nu.fortfarande förkyld men jag är inte döende direkt:) i morgon är det redan torsdag,så himla skönt! Och på fredag slutar jag ju kl 13:00 som jag kommer göra varje fredag hädanefter:) då har jag planerat art bjuda ut mamma på lunch:) mamma dotter tid tillsammans:)mysigt ska det bli minsann.men mest ser jag fram emot fredag kväll,då är vi nämligen bjudna hem till Johanna och Ante som är våra gamla grannar.Dom köpte hus förra året i Smedby så vi ska dit för första gången sen renoveringen blev klar.ska bli spännande att se:) resten av helgen kommer förhoppningsvis bestå av att börja med projekt vardagsrum.nu ska jag se klart Nybyggarna innan Greys börjar :) trevlig kväll!! 

Har inte glömt dig.

Sitter och läser igenom min förra blogg:) kul att kunna gå tillbaka och läsa om vad man gjort tidigare.kolla in den om du är nyfiken. www.shineing.blogg.se


Uttråkad!!

Så jag bjussar på lite pics från här hemma:) den tapeten med träd i vardagsrummet ska snart rivas ner,vi ska nog ta tag i det till helgen! Vi har lite andra planer för vardagsrummet pga att vi känner att tapeten som är där nu inte riktigt passar in till resten av vårt boende.den är alldeles för modern och vi gillar lite mer gammalt.


Atjooo!

Hallå allihopa.idag är jag hemma från jobbet,gick hem redan igår efter lunch.jag är fortfarande genom förkyld och har feber från och till.men i morgon hoppas jag på att kunna jobba iaf,ska känns efter i eftermiddag.jag somnade straxt innan kl tio igår och vaknade nu vid nio.så jag har sovit rätt många timmar.ska bara ta det lugnt idag,men i eftermiddag har jag lovat att komma in på jobbet en sväng,för vi har handledarkurs och det är bara jag som kan kassan:( så då får man ställa upp! Nu ska jag göra mig en kopp te med hounung i :) hej svejs.


RSS 2.0