Gott Nytt År!

Om 40 min ska vi på nyårspartaj tillsammans med fina vänner:) det här är min nyårs-outfit!


Oj oj oj

Skrev tydligen fel i inlägget om nyår.Så jag fick order från mannen att ändra haha.Det är inte krabba vi ska äta utan hummer ( om det nu ska vara så noga ) kram


Carro!

Såg att du skrivit att det inte går att kommentera mina inlägg.Nu ska det funka:) har glömt klicka i att man får kommentera på de andra:)


Kan inte fatta!

Att i morgon är det sista dan på det här året!Det här året har gått alldeles för snabbt!Nyårsafton ska vi fira tillsammans med Rikard,Jill,Camilla och Fredda.Det blir trerätters bestående av vitlöksgratinerad krabba till förrätt,huvudrätt blir entrecote och potatisgratäng och efterrätt Crème brule:) kommer bli så himla gott! H och jag håller faktiskt på med Crème bruken just nu,man ska helst göra den ett dygn innan.i år ska vi vara hemma hos Rikard och Jill,skönt tycker jag:) Hoppas ni alla får ett helt underbart nyår:)


Puhhh!

Nu pustar vi ut i soffan både H och jag! Vi har delat av skafferiet i köket där vin-kylen som vi köpt ska byggas in sedan när den kommer:) så vi åkte en sväng till Ikea här om dagen och köpte en ny skåpslucka eftersom skafferiet nu blir lite mindre ( Ni får se bilder på det när allt är installerat och klart!!:) men i och med att skafferiet nu blev mindre så innebär det mindre förvaring.Så vi kom på den brillianta idén att sätta upp två hyllor på tegelväggen i köket där vi kunde ställa en del av allt som tidigare förvarats i skafferiet.Och vet ni vad!? Det blev hur bra som helst:) Fattar inte att vi inte kommit på den idén tidigare:) Såhär fint blev det iaf:)


Återvinna.

Jag fyndade ett par pinnstolar på blocket för några månader sedan som var träfärgade men som jag redan då hade tänkt måla om till vitt!Jag har inte haft orken att fixa det innan men i helgen började jag och nu är två stolar av fyra klara:) de andra två ska jag börja med i morgon.Tänkte att det var smartast att göra 2 i taget så vi skulle kunna ha en varsin köksstol när vi sitter och äter hehe.Om man ska helst inte sitta på stolen de 2 första dygnen pga torktid.Sjukt nöjd är jag iaf:D tänk vad lite färg kan göra:) Vad tycks??


God morgon.

Åh så skönt det är att vara ledig:) tyvär var Henke tvungen att jobba idag och i morgon men så är det ibland.I morgon skulle han nog dessutom jobba hemifrån! Just nu ligger jag i min sköna säng,jag vaknade för en liten stund sedan men ska snart pallra mig upp för att göra mig iordning.Kl 11 ska jag möta Jill och då ska vi till stan och se om vi kan fynda något på rean:) vi ska även ta en lunch på stan lite senare! Är det någon som sett filmen Hobbit än förresten?? Vi tänkte nämligen gå och se den i morgon förhoppningsvis tillsammans med min lillebror,jag tycker den verkar jätte spännande och bra. Nu måste jag göra iordning mig.Kanske hörs lite senare för att visa om jag fyndat något på rean:D kram


Bye bye Santa!

Ja ni,då var julafton ett minne blott och nu är nästa höjdpunkt Nyårsafton! Jag har haft en toppen jul tillsammans med nära och köra.På julaftonsmorgon åkte vi först hem till Henkes föräldrar.Där åt vi massa julmat,delade ut julklappar och hade det hur bra som helst.Vi fick vår efterlängtade Le Cruset-gryta i turkost som vi önskar oss länge:) vi lagar faktiskt en god gryta i den just nu.sen fick vi 2 set med handdukar,biocheck,en stickad tröja,pengar,2 st minigrytor som man ska äta direkt ur( jätte fina),byxor,mm.jag känner mig väldigt nöjd med mina klappar iaf. Nu är man väldigt trött på julmaten så det ska bli gott med lite vanlig husmanskost! Henke och jag brukar inte köpa några julklappar till varann nu för tiden,vi brukar istället unna oss något extra till lägenheten som vi velat skaffa.vi har idag varit ute på både MediaMarkt och Elgiganten på jakt efter en vinkyl som vi tänker skaffa oss:) en ny fotölj med fotpall funderar vi även också på.vi hittade dock ingen vinkyl med de mått som vi är ute efter så det lutar mot att vi kommer att beställa en på nätet som har de rätta måtten.Och en fotölj har vi redan sett ut på Chilli.Resten av den här dagen kommer att bli väldigt lugn,soffan är rätt skön ibland.Tänkte avsluta inlägget med att visa lite bilder från julen:)


Locking forward...

Nu är julafton verkligen snart här! Endast några fjuttiga dar kvar...
Det ska bli riktigt mysigt:) Träfffa tjocka släkten,äta massa julmat och bara umgås.Lite stress ingår också för vår del eftersom vi firar med både Henkes och min familj på julafton så vi får ju åka lite fram och tillbaka.
Men när vi köpt hus så är det slut med det,för då ska vi se till att vi firar hemma hos oss!
Torsdag idag vilket innebär att jag endast har denna arbetsdag kvar plus en 3 timmars arbetsdag i morgon.Sen mina kära vänner är det ledighet som gäller.Gahh så underbart!
Vi har inga direkta planer än så länge när vi är lediga men vi kommer säkert på nåt kul,någon som har nåt förslag kanske??
Hoppas hoppas att snön ligger kvar och att det kanske till och med kommer lite till:)
I morrn efter jobbet ska jag träffa Elin och Mamma på stan för lite julklappsshopping.Jag är egentligen klar,men jag kommer nog att köpa ännu en julklapp ändå till en speciell person:) Och kanske nåt till mig själv,vem vet vad man kan hitta hehe.
Hela veckan har varit väldigt lugn här på jobbet,det märks att de flesta redan tagit jullov (iaf i deras huvud) för plugga vill de inte göra!
Men idag känns det som att det kommer att gå lite fortare än vad de tidigare dagar gjort,det känns så iaf.
I vanliga fall tycker jag alltid att veckorna går så himla snabbt,men bara för att man vet att ledigheten närmar sig med stora steg så går det istället extra långsamt:(
Hoppas ni alla får en God Jul och ett Gott Nytt År:)
 
/Camilla
 

Snälla tomten.

Jag vill ha mer snö! Varför var det tvungen att bli plusgrader? Nu ser det ju bara smutsigt och tråkigt ut när man tittar ut:( Verkligen tråkigt när man såg fram emot en riktigt vit jul.
3,5 arbetsdag kvar..nu räknar men verkligen ner:) Jag ska verkligen njuta av min ledighet!
Jag brukar alltid tycka att veckorna och dagarna flyter på och går snabbt.Men nu tycker jag det går riktigt långsamt:( Ser iaf fram emot helgen,så det piggar ju upp än iaf.
På fredag ska jag gå på stan med mamma och lille Elin:) Vi ska äta lite lunch och titta lite julklappar (jag är redan klar dock).
Och på lördag åker Henke och jag till Linköping tillsammans med Rikard,Jill och Molle.
Vi är nämligen bjudna hem till Camilla och Fredda där vi ska köra julklappsspel,dricka glögg mm:) trevligt som tusan ska det bli.
Nehepp,nu håller vi tummarna att vecka går fort så att det snart är fredag:)
 
//Millis

Blää!

Hela dagen har jag känt mig på halvdåligt humör.Det började redan i morse när jag vaknade och var sååå trött.Har varit trött hela dagen och dagen har varit låååång!! Tur att man inte har en så kallad "down-day" varje dag.Alla har vi väl såna nån gång då och då och det behöver inte alltid vara nåt speciellt som hänt utan man kan bara inte vara på toppen jämt.Hoppas verkligen att morgondagen blir bättre:) Det borde ju kännas kanon nu när set vankas ledighet och allt.Nog om det här tycker jag! Vill iaf önska er andra en riktigt trevlig kväll.Själv ska jag nog Nanna kudden snart för jag är helt utmattad.//Millis


Färdiga:)

Åhh så skönt,idag blev de sista julklapparna inhandlade😄 jag har även hittat min julaftons-outfit! Köpte den här röda klänningen i fredags när jag var på Maxi med Julia:) kanske inte ser så jätte kul ut när den bara hänger men jag kan säga att sen är superfin på! Den ska självklart strykas också för den är lite skrynklig pga att jag har sytt in den och fixar till lite.Hittade även arm/halsband idag som ska bäras till.köpte två likadana armband fast en i silver och en i guld samt halsband i guld.Det var nämligen 3 för 2! På baksidan av klänningen finns en dragkedja i guld så då tyckte jag det skulle passa bra med guld smycken till som jag i vanliga fall aldrig har.Men det känns juligt och fint:)


Snart är julen här.

Japp,på måndag är det exakt 1 vecka kvar till julafton! Sjuuuukt! Men det kommer bli mysigt också.
Nu sägs det ju dessutom att det ska bli plusgrader:( så vem vet julen kanske inte blir så vit som man trodde,men jag hoppas självklart.
Måste berätta om en farlig men också rolig grej som hände igår kväll.
Vi har nämligen köpt en brännare ( som man använder bland annat till efterrätter som tex Creme brule´) och Henke skulle vara så duktig och fylla på gas i den.
Så han stod i köket vid diskhon och fyllde i gasen,men tydligen så läckte det ut lite och smart som han var så tände han brännaren och poff sa det och det blev en hööög låga.Först blev jag livrädd och började gråta haha,trodde han hade fått brännskador i ansiktet eller nåt ännu värre.Men det gick som tur var bra.Efter nån minut tyckte jag det luktade bränt hår,och då kollade jag lite noggranare i hans ansikte och höll på att dö av skratt.Hans ögonbryn och ögonfransar var precis ihopkrullade och vita på topparna haha,polisongen på ena sidan av håret hade också blivit lite krulligt.
Så det var bara att ta saxen och klippa en bit på hans ögonfransar och ögonbryn för det såg verkligen för jävligt ut.Vi skrattade båda två så vi fick magknipp,så det var ju tur i oturen att det bara var lite hår som försvann hehe.Min lille plutt:)
Det var härligt med lite skratt iaf:)
På tal om något helt annat så är det ju självaste Lucia dagen idag.Jag lyssnade på de sjungande lucia tåget på tv i morse och dom sjöng så vackert:) Vi hade Riskettan (en kurs) på jobbet idag så då bjöd vi på juligt fika,julmust, skumtomar och pepparkakor:) gött.
Dagen går alltid rätt så fort när vi har kursen vilket är skönt.
Så snart är denna dagen över och då är det endast 4 timmars arbetsdag kvar i morrn och sen helg:)
Vi får gäster i morgon kväll,det är min morbror,hans fru och min ena kusin som kommer på middag.Kommer bli jätte trevligt.
I helgen måste vi även handla de sista julklapparna,nu har vi bara Henkes pappa och mormor kvar,så det ska nog gå relativt snabbt:) Vi lär ju inte vara de ända som ska handla julklappar i helgen.
Vi har även bjudit hem oss själva till mina föräldrar på middag på lördag.Vi tänkte ta på oss varma kläder och vara ute med hunden på dan och ta med varm chocklad:) Det är så härligt att vara ute när det är soligt och kallt,bara man tar på sig ordentligt så klart.
Nån annan som ska göra något kul i helgen?
 
//Camilla
 
 

Bröllop!

Sorry Vickan och Daniel men jag kommer sno er bröllopslåt den dagen jag själv gifter mig med Henrik i framtiden ( Inom en snar framtid hoppas jag) Skulle kunna varit jag som skrev texten för den passar in så bra på hur jag känner <3. " var inte rädd jag går brevid dig,kom ta min hand,jag håller i dig.Här i min famn,kan du våga tro.Sänk dina murar,jag ger dig ro. För jag ska älska dig,så som du är.Och jag vill ge dig ALLTING som jag har.Låt mig få bära dig när du är svag,för du betyder allt för mig.Var inte rädd,jag går brevid dig. Nu är jag din, och nu kan jag andas.Här blir jag kvar,för här vill jag stanna.Se på oss nu,livet är VÅRT.Ser du den framtid som vi,vi kommer få.För att jag älskar dig <3


Kärlek


Ta vara på varandra.

Livet kan vara över på en sekund.Så lova att ta vara på varandra och uppskatta det ni har <3 Ge kärlek :)


<3

Jag är så glad att jag har dig!! <3 Du är mitt allt,du finns alltid där och det betyder ALLT för mig.Du är MIN Henrik och ingen är lyckligare än jag.


Välkommen fredag.

Ahhh så skönt med fredag:) ligger i sängen och tittar på Nyhetsmorgon för jag är nämligen ledig idag😄kl 13:00 ska jag på julbord med jobbet och sen ska Carro och jag på stan! Veckan har gått rätt fort trots att jag varit seg och trött varje dag.Nu hoppas jag att de två sista arbetsveckorna går lika snabbt. Igår kväll somnade jag 21:45 helt genomslut.men sen vaknade jag vid 5 tiden i natt och var pigg hehe.Så jag och kollade Instagram mitt i natten.Efter ett tag så burrade jag in mig brevid Henke och somnade om,nu har jag nog sovit alldeles för mkt istället för jag känner mig lite groggig. Ska upp och göra en smothie och kokt ägg till frukost nu.Hej svejs!


<3

God morgon där ute!
Skönt att det inte snöar mer nu,men den snö som kommit ner får gärna ligga kvar på marken ett tag så det kan ju fortfarande få vara lite kallt!
Det ser så mysigt ut med snö,och så blir det lite ljusare ute dessutom.
Nu börjar jag verkligen att längta till julen och sedan det nya året:) Jag och Henke firar ju 7 år tillsammans den 27/1 och det ska firas!! Min plutt,du är mitt allt <3
I morgon är jag ledig och det ska bli riktigt skönt.Jobbar egentligen endast 4 timmar på fredagar men chefen är sjuk,Carro jobbar inte fredagar och Alex ska till linköping och jobba imorrn så då kände jag att det inte var så mkt mening i att sitta på jobbet i 4 timmar när det förmodligen inte kommer vara speciellt mkt folk ändå,så jag tog ledigt:)
Däremot ska jag träffa mina kära kollegor imorrn iaf,för vi ska på julbord/jullunch kl 13:00 och det ska bli sååå gött.
Efteråt ska jag och carro gå på stan och handla julklappar:)
Den här veckan har varit väldigt seg för min del,jag har varit sjukt trött och det är riktigt jobbigt för man har varken lust eller ork till speiellt mkt.Så nu ser jag verkligen fram emot helgen:)
Sen jobbar jag bara 2 veckor till för att sedan vara ledig i 16 dagar:) Är ledig mellan den 24/12-7/1
Fatta att det liksom är januari snart,sen säger det bara poff "förhoppningsvis" och så är våren här igen! Jag tyckte liksom nyss att vi firade nyår,tiden går lite för fort ibland,fast det kan ju även vara skönt också:)
Hoppas verkligen att snön håller i sig under jul/nyårsveckan så man kan passa på att vara ute.
Det är så mysigt att åka hem till mamma och pappa när det är snö och ta med Chopper deras hund ut på en skogspromenad eller ut på ett jätte stort fält/åker som finns i närheten där de bor..Härligt! Och sedan värma sig med lite varm chocklad såklart:) Jag hoppas att jag kommer träffa jill en del när man är ledig också:)
Den 22/12 är jag,henke,jill och rikard hembjudna till Camilla och Fredda i linköping,vi ska köra julklappsspel och bara umgås,ser fram emot det för det känns som hundra år sen vi träffade Camilla och fredda!
Dags att göra lite nytta nu:)
Ha en fin dag!
 
<3 <3 <3
 

Winter wonderland..

Hej svejs:) Visst har det kommit mkt snö? Mysigt faktiskt.
Sitter på jobbet nu och fryser som en galning.Elementet i vårat personalrum fungerade inte men nu har HSB varit här och fixat det så nu ska det nog bli varmare:) Gött!
Dagen har varit lugn än så länge,men i eftermiddag är det handledarkurs så då blir det lite mer rörelse.
Sitter några duktiga elever och pluggar lite nu iaf:) Bäst att dom passar på nu de sista 2,5 veckorna innnan vi har julstängt.
Kan inte fatta att jag ska vara ledig i mer än 2 veckor i sträck,såååå skönt:) Jag är så trött om dagarna så jag längtar mest till att få soooova :D man blir verkligen trött av den här årstiden.
Sen hoppas jag att vi hittar på något skoj i mellandagarna också såklart,man kan ju inte bara sova liksom hehe.
På fredag ska vi på julbord med jobbet,till Bacchus.Det är Norrköpings halkbana som bjuder,de gör det varje år så det ska bli gött:) Jag och Carro längtar faktiskt lite:)
I helgen ska vi även till Västerås på 30 års kalas.Henkes kusin  har flyttat dit för ett tag sen pga jobb så han har precis köpt lägenhet så vi ska dit med H:s släkt och fira den nyblivna 30 åringen:)
Söndagen är inget bestämt men jag har en känsla av att vi borde köpa julklappar eller så då,iaf börja för nu är det verkligen inte långt kvar och det känns som att vi har varje helg uppbokad just nu.
Vad ska ni/du göra i helgen?
 
//Camilla
 

Trött men glad!

Gudars vad trött jag känner mig! Men jag är glad ändå:) Har haft världens bästa helg <3 Bästa!


RSS 2.0